wojtas., to będą kajtki ,na pierwszy wstępnie jestem zapisany ,zobaczymy czy się uda pojechać.
Co do rozbudowania to wydaje mi się ,ze nie ma co przesadzać i trzeba liczyć żeby wszystko się udało na początek
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Ciara, no więc tak , musisz mieć przegląd i OC z nnw aktualne do tego kaski z przeznaczeniem do motoryzacji dla siebie i pilota. To z grubsza tyle jeśli chodzi o kajtki. Klatkę musisz jak na razie mieć tylko na Walimskich Patelniach , Kryterium Kamionki , Radkowski Trakt i Rally Master.
O zgodę żony nie pytam bo to we własnym zakresie musisz załatwić
Teraz właśnie rusza fajny cykl na Dolnym Śląsku poza PZMotem (co dla mnie jest bardzo mocno na plus )
Dolnośląska Liga Rajdowa i tak wygląda kalendarz
do tego 19 stycznia 2014 roku odbędzie się Walimska Zimówka 2014
orientuje się ktoś może jak sprawa wygląda ze startami takim wynalazkiem co to jest repliką Lotusa 7 i w dowodzie ma wbite "SAM" ? Czy ktoś coś ma jakieś ale wtedy przy starcie czymś takim ? PZM na pewno będzie na nie
klatka jest pełna, a jeżeli ktoś strasznie by się srał że ma dziury w budzie to zawsze można to obudować laminatem ale moim zdaniem to trochę zabijanie takiego auta
ryjeks pisze:
A klatkowozom zazdroszczę jedynie tej Walimskiej Zimówki ...
A Kamionki denkiem, Walim latem pełną petardą na czas to pies? Ja bym dziesięciu jedynkowych rakietowych nie zamienił na pół prawdziwego OSu. To jest sól.