cyqan pisze: Krową po patelniach nie umiem
Dobra, dobra, już nie bądź pan taki skromny

Ładnie i książkowo

cyqan pisze: Krową po patelniach nie umiem
Jak Bóg da, kiedyś zrobię sobie GC8 ver. V/VI, które będzie tylko na zimę.TomekSliwa pisze:evo też nieźle...
... jak na evo :)
po całym tygodniu odwilży +5st C pewnie jest idealniej33mbo pisze: jaki warun? opadów na weekend chyba nie zapowiadajo
Arti pisze: po całym tygodniu odwilży +5st C pewnie jest idealnie
Bokiem słabo, ale za to miałbyś najlepszy czas no i oczywiście pucharcyqan pisze:Krową po patelniach nie umiem![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4s6kDhuvmSE
Edyta:ni ma, w tym roku z śniegiem jak ze spiekamibooSTi pisze:Śnigu ni ma?
dżimbuś, czyli żaba zostaje w rodzinie?j33mbo pisze: jaki warun? opadów na weekend chyba nie zapowiadajo
He, he, za to ja mam gdzie poszalećryjeks pisze:
Na razie najbliższe 2 tygodnie chyba będzie posucha
za tydzień sprawdzę osobiście :D, niestety wielorybem :(Gump pisze: He, he, za to ja mam gdzie poszaleć
eMTi pisze:dżimbuś, czyli żaba zostaje w rodzinie?j33mbo pisze: jaki warun? opadów na weekend chyba nie zapowiadajo![]()
A to nie wiem czy dobrze, czy źle, ale z cyganem można się podroczyć. Zwłaszcza, że jest mi tak smutno z powodu braku czarnucha, a wszyscy jeżdżą...lukwol pisze:booSTi ty jednak pocieszny jesteś przypominasz mi forumowego Witka
A na cholerę mi jakiś puchar. Odłączyć ESP...? Oczadziałeś!booSTi pisze: Bokiem słabo, ale za to miałbyś najlepszy czas no i oczywiście puchar
Odłącz ESP, ABS, AYC, ACD, HDMI oraz SriTiTi
Dlatego, że Błękitna jeszcze ostatecznie nie gotowa. Przede wszystkim nie ma kiedy po zimówki jechać, zresztą przyznam szczerze, że się nie spodziewałem tak szybkiego obrotu sprawy i zimówki nie poszły do regeneracji, w dodatku właśnie, zostały w Rawiczu. Na "18 Potenzach 050A raczej kiepsko widzę sprawne poruszanie się po śniegu przy tej mocylukwol pisze: dlaczego w naszym kraju jest tak ze nawet zima się czai.![]()
![]()
Funky, dojechałem jeszcze wyżejKonto usunięte pisze: Gump, ja dobrze widzę? Rowerem na ten zakręt dojechałeś?