Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Odcinka z "2" z przodu przeżycie niezapomniane

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Krysztal pisze: a tu jeszcze jeden filmik z Barbórki zanim zalejecie nas tu filmami z WLTA :P
Wszystko ładnie pięknie, tylko o jakieś 30% za wolno

Jak zrobi się warun w Alpach to przyjedź tym piździkiem to coś potrenujemy, bo tak jeździć ośką nie wypada

Dupa ma latać, fruwać, napierdalać, a tylko przód ma być na drodze....... i wtedy się jazda zaczyna kleić

Ale do tego trzeba prędkości

Ten post ma mieć charakter motywujący

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jest pierwszy filmik z wlta :)
Potraktujcie to jako MEGA ZAPOWIEDŹ!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=aMYDQxcC ... e=youtu.be

Potraktujcie to jako MEGA ZAPOWIEDŹ!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=aMYDQxcC ... e=youtu.be

Śliwa się nie pochwali, ale wyjął dzisiaj klasę subaru w wlr.
Ustaliliśmy że może tak robić pod nieobecność Czarnucha

Ustaliliśmy że może tak robić pod nieobecność Czarnucha

Nie ma zcegoś takiego jak klasa Subaru WLR

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Jak tam jechałem taki przyświecał mi cel, zlać wszystko co bulgocze ;)ryjeks pisze:Nie ma zcegoś takiego jak klasa Subaru WLR![]()
oczywiście z całym szacunkiem do kierowników bo aby te Bestyie opanować to trza umić.
Wyprzedziły mnie tylko play stationy, a całkiem możliwe że nawet puchar wyjąłem za klasę rajdową ale tego nie wiem bo oficjalnych wyników brak (może siewcu potwierdzi, czy Kundzicz był liczony do wlr, jeśli nie to jest wazon

Ale i tak Justy z boostim i drugim kierownikiem (sorki nie pamiętam imienia

Oj będzie zabawa w nowym sezonie.
Subaru WLR zaostrzy rywalizację widzę i bulgotu nie będzie końca.
Ciekawe na jaką frekwencję Imprez można liczyć.
Tak 15-20 na eliminacji to już by był szał
Dawać te filmy z bokami ....
... jazdy na czas też moga być
Subaru WLR zaostrzy rywalizację widzę i bulgotu nie będzie końca.
Ciekawe na jaką frekwencję Imprez można liczyć.
Tak 15-20 na eliminacji to już by był szał

Dawać te filmy z bokami ....
... jazdy na czas też moga być

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
ryjeks pisze: ... jazdy na czas też moga być![]()
Się ładują odpowiednio przyśpieszone ofkors :D
ryjeks pisze:Krysztal pisze: a tu jeszcze jeden filmik z Barbórki zanim zalejecie nas tu filmami z WLTA :P
Wszystko ładnie pięknie, tylko o jakieś 30% za wolno![]()
Jak zrobi się warun w Alpach to przyjedź tym piździkiem to coś potrenujemy, bo tak jeździć ośką nie wypada![]()
Dupa ma latać, fruwać, napierdalać, a tylko przód ma być na drodze....... i wtedy się jazda zaczyna kleić![]()
Ale do tego trzeba prędkości![]()
Ten post ma mieć charakter motywujący
Jak dla mnie to i 50% za wolno było...
Taki jest plan :D zanim spadnie znowu białe muszę jakieś szperacze w przyzwoitych pieniądzach dostać.
Trasa widzę idealna do boczurów, a mnie nie tam nie było
3:03 5:09
Mam konkurencję w jeżdżeniu po zielonym
Link: http://www.youtube.com/watch?v=E_h36lsTGBw

3:03 5:09

Mam konkurencję w jeżdżeniu po zielonym

Link: http://www.youtube.com/watch?v=E_h36lsTGBw
Trasa w pyte jak na rakietową, a nawet Madzia miała problemy
a tak na poważnie, to czasy zacne
(pomijając drugi przejazd)

D1 SLIWA, poczekaj Pan do przyszłego sezonuTomekSliwa pisze: Jak tam jechałem taki przyświecał mi cel, zlać wszystko co bulgocze ;)

Ostatnio zmieniony 15 gru 2013, o 00:12 przez brahu, łącznie zmieniany 1 raz.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
TomekSliwa pisze: Wyprzedziły mnie tylko play stationy, a całkiem możliwe że nawet puchar wyjąłem za klasę rajdową ale tego nie wiem bo oficjalnych wyników brak (może siewcu potwierdzi, czy Kundzicz był liczony do wlr, jeśli nie to jest wazon).
A jednak "kolesiowstwo" znowu zwyciężyło, choć mam jeszczę nadzięję że nie (łudzę się że to był po prostu błąd w wynikach)! Na oficjalnej liście po pierwszym odcinku prowadził Menci bo w crusarowym n-grupowym evo padła półoś ( i nie było ich w wynikach nr startowy 26 jak wynika z listy).
Tylko proszę niech mi nikt teraz nie pisze że WYDRUKOWANA LISTA po pierwszym przejeździe nie jest oficjalnym komunikatem organizatora a jedynie sekretną wskazówką że może z niej coś wynikać ale nie musi.
Rzeczona półoś została szybko naprawiona w serwisie (wiem to z wiarygodnego źródła) i nagle wynik efo n-grupowego pojawił się z nikąd, jako najlepszejszy (pewnie to osiągnął ale kiedy?, na pewno nie w pierwszej rundzie). Zawsze tak było że dla aut które miały defekt pozostaje WLTA (Time Atack) a do WLR (Rajdowa z sumą przejazdów KAŻDEGO odcinka) już nie są liczone.
Pech chciał że najbliższym zainteresowanym byłem Ja - Tomasz Śliwa NR 67 Subaru "Strongflex" Impreza! 4-te miejsce w wlta w klasie (gdzie liczy się najlepszy wynik) OK, dostałem od efo. Ale w wlr gdzie liczy się SUMA WSZYSTKICH przejazdów w danej klasie (jak ktoś spieprzy chociaż jeden przejazd to nie jest brany pod uwagę). Z tego wynika że powinienem być na miejscu III (brak evo N-ki nr 26 w wynikach pierwszego przejazdu eliminuje z wlr). Wydruk wyników po pierwszym przejeździe wskazywał że liderem jest Menci w evo 9, miałem do niego 2,5 sekundy straty (dla mnie była to mega akcja, tylko 2,5 sekundy do evo!), jednak "poprawione" wyniki mówią co innego
http://nikko7.webd.pl/timeattack/2013/12runda/bieg1.pdf
Nagle do lidera tracę nie 2,5 sekundy z groszami z hakiem ale 4,3 z groszami?

Może czegoś nie wiem i po prostu mi to umknęło i rad bym był za sprostowanie ze strony organizatora.
W dupie mam pucharek, nie obchodzi mnie pudło... walczyłem na ile mogłem, raz wyleciałem, felgę skrzywiłem ale przynajmniej oczekuję rzetelnych wyników, sprawiedliwości! Do tej pory działało to super (śledziłem, oglądałem, raz startowałem).
Nie mam pretensji do zawodnika evo nr 26 (jak wynika z listy startowej), jechał na maxa swoich możliwości jak wszyscy. Zlał mnie w wlta masakrycznie ale w w wlr już nie.
Mam nadzieję że na powyższą sytuację nie wpłynął fakt że organizator w ramach prezentu urodzinowego, jechał tym samym evo, którego sprawa dotyczy, w zawodach w klasie gość.
Sprawa jest prosta, zesrało się auto to lecisz w wlta, jeśli wszystko jest ok to do walczysz w wlr. I niech mi nikt teraz bzdur nie gada że "zdążono z naprawą evo nr 26 na pierwszy przejazd". Byłem widziałem, sprawdzałem.
Jesteśmy rzetelni i sprawiedliwi czy udajemy nasz rząd?
P.S. Tak czy inaczej to mój życiowy wynik w tych zawodach. Jestem mega zadowolony z rezultatu a dopiero zacząłem ogarniać Masakratora...
Jednak proszę o wyjaśnienie sytuacji bo zalatuje gównem a nikomu to nie jest na rękę (jeśli się mylę i czegoś nie wiem to na pewno "zwrócę honor").
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
szegi, nie musiałeś aż tak bardzo spowalniać tego filmiku
rouzmiem że zrobiłeś to dla potomnych w celach treningowych, na szczęście dysponuję oryginalną wersją gdzie zakrzywia się wręcz czasoprzeń ;)

Fajnie że byłeś, jak zwykle w gronie Subarohilików fajnie spędzony dzień (tylko booSTI mógłby już jakiś wyczesany fimik wrzucić
). Ile można czekać
Ryjeks, nie było Cię a ktoś legendę Subaru boczurowo-trawiastą musi ciągnąć, odważyłem się dwa razy... i wystarczy

Fajnie że byłeś, jak zwykle w gronie Subarohilików fajnie spędzony dzień (tylko booSTI mógłby już jakiś wyczesany fimik wrzucić

Ryjeks, nie było Cię a ktoś legendę Subaru boczurowo-trawiastą musi ciągnąć, odważyłem się dwa razy... i wystarczy

Tak właśnie! Dla potomnych, żeby mogli się delektować jazdą i jednocześnie podpatrzeć kilka myczków technicznychTomekSliwa pisze:szegi, nie musiałeś aż tak bardzo spowalniać tego filmikurouzmiem że zrobiłeś to dla potomnych w celach treningowych, na szczęście dysponuję oryginalną wersją gdzie zakrzywia się wręcz czasoprzeń ;)
![]()

Tomek, następnym razem sugeruję mocno zastanowić się zanim coś takiego napiszesz.
NIGDY ŻADNE WYNIKI NA ŻADNYCH NASZYCH ZAWODACH NIE ZOSTAŁY DOPISANE I NIGDY NIC DOPISANE NIE BĘDZIE.
NIGDY ŻADNE WYNIKI NA ŻADNYCH NASZYCH ZAWODACH NIE ZOSTAŁY DOPISANE I NIGDY NIC DOPISANE NIE BĘDZIE.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Re:
To dlaczego po pierwszym przejeździe na wydrukowanych i wywieszonych wynikach pierwszy był Menci a potem jakimś cudem pojawia się Karol?siewcu pisze:Tomek, następnym razem sugeruję mocno zastanowić się zanim coś takiego napiszesz.
Tylko to mnie nurtuje o nic więcej mi nie chodzi.
Źle zrozumiałeś pewnie moje określenie "poprawione". Nie chodziło mi o to że ktoś oszukał, dopisał, rzeczywiście mogłem urzyć innego słowa.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Jak wszyscy się chwalą filmikami to mam jeszcze takie cuś:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=6qAwpyHq64w
Link: https://www.youtube.com/watch?v=6qAwpyHq64w
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Skoro jestesmy na temacie playstation, to pokaz jakiegos "nieczystego" onboarda szkoleniowego, a nie taka czasowka pojechana na padzie 

Drogi Tomku, trudno Cię czasami zrozumieć, auto z Crusara zepsuło się na II zapoznaniu z trasą więc po pierwsze miało o jeden przejazd trasy mniej. Jechał nim właściciel oraz ja, organizator (w klasie Gość aby nie było żadnych pomówień). Po tym jak nie udało się pojechać zapoznania auto szybko miało wymienianą półoś w ciągu 20min i jechało pierwszy przejazd. Aby Ci to jakoś naświetlić, pierwszy ale z wyższym numerem jechałem ja, w klasie z wami jechał właściciel (jako jeden z ostatnich). Więc jakim cudem ja jadąc pierwszy przejazd jako około 30-ta załoga byłem na trasie i uplasowałem się tuż za Mencim a Karol nie dał by rady jadąc jako jeden z ostatnich? Dlatego najpierw się zastanów co piszesz a dopiero później to pisz. Po drugim przejeździe też suma przejazdów Ci nie pasowała, która jest obliczana przez program TagHeuer używany w Mistrzostwach Świata. Później jakoś się zgadzała. Nie mam więcej pytań......
Więcej rozsądku proszę następnym razem a emocje wylać za kierownicą.
Więcej rozsądku proszę następnym razem a emocje wylać za kierownicą.
cyqan pisze: a nie taka czasowka pojechana na padzie
My men

a tutaj wyniki z pierwszego przejazdu, które podkreślę, NIGDY NIE SĄ ZMIENIANE i jest to wydruk po pierwszym przejeździe:
po drugie, ciekawe czemu zainteresowany i oczerniający nas (wg mnie niesłusznie) Tomek nie przyszedł z tym faktem do nas po drugim przejeździe na zawodach? Nie było protestu na koniec zawodów? Przecież takie można zgłaszać. Ciekawe.....
po drugie, ciekawe czemu zainteresowany i oczerniający nas (wg mnie niesłusznie) Tomek nie przyszedł z tym faktem do nas po drugim przejeździe na zawodach? Nie było protestu na koniec zawodów? Przecież takie można zgłaszać. Ciekawe.....
nikko7, może przy okazji byś tu przybliżył ten WLR dla Subaru, by zachęcić niezdecydowanych