Na taką odpowiedź konkretną liczyłem, z moich informacji wynikało coś innego, dlatego chciałem aby ktoś to wyjaśnił.nikko7 pisze:Drogi Tomku, trudno Cię czasami zrozumieć, auto z Crusara zepsuło się na II zapoznaniu z trasą więc po pierwsze miało o jeden przejazd trasy mniej. Jechał nim właściciel oraz ja, organizator (w klasie Gość aby nie było żadnych pomówień). Po tym jak nie udało się pojechać zapoznania auto szybko miało wymienianą półoś w ciągu 20min i jechało pierwszy przejazd. Aby Ci to jakoś naświetlić, pierwszy ale z wyższym numerem jechałem ja, w klasie z wami jechał właściciel (jako jeden z ostatnich). Więc jakim cudem ja jadąc pierwszy przejazd jako około 30-ta załoga byłem na trasie i uplasowałem się tuż za Mencim a Karol nie dał by rady jadąc jako jeden z ostatnich? Dlatego najpierw się zastanów co piszesz a dopiero później to pisz. Po drugim przejeździe też suma przejazdów Ci nie pasowała, która jest obliczana przez program TagHeuer używany w Mistrzostwach Świata. Później jakoś się zgadzała. Nie mam więcej pytań......
Więcej rozsądku proszę następnym razem a emocje wylać za kierownicą.
20 minut to trwa sama droga do warsztatu i z powrotem ale ok to nie jest takie istotne.
Dodatkowo zmyliły mnie wyniki online http://racing.djshop.pl/#101 gdzie Karola nie ma. Moja wina że się tym zasugerowałem sądząc że jednak mam III miejsce w klasie w klasyfikacji wlr.
Z tego co kojarzę to Karol miał numer startowy 26 a startował jak piszesz na końcu (a startuje się kolejno numerami ponoć) ale z drugiej strony rozumiem Cię jako organizatora że nie chcesz karać wszystkich za wszystko jak pzmłoty więc to akurat nie problem.
Już wiem skąd się wzięły rozbieżności z moimi wynikami. Dziwne było to dla mnie bo wiem jak działa system i tam nie możliwości pomyłki. Powtarzałem jeden przejazd bo na środku trasy była opona. W tym czasie została wydrukowana lista wyników z czasem jak była opona na trasie, poprawiony przejazd system przyjął ale na papierze był ten pierwszy. To co drukowaliście nie pokrywało się z rzeczywistością. Menci był pierwszy po I-szym biegu na papierze, to + wyniki końcowe online (nie zawsze chciało mi się iść do telewizora) spowodowały moje wątpliwości.
Teraz mniej więcej wszystko jest jasne i na pewno wiecie już co należy poprawić. Cieszę się że mogłem pomóc :)
Pozdrawiam