[K]Opony szwedy kolce kupie
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Opony szwedy kupie
Z ciekawości - to marka, model, rodzaj...? Bo pierwsze słyszę.
Za mojej młodości były spodnie "szwedy". Niezgrabne.
Za mojej młodości były spodnie "szwedy". Niezgrabne.
- WiS
- 6 gwiazdek
Rodzaj, profil, bieżnik, szerokość i tym podobne szczegóły, jak widać, dowolne? 
PS. Ciekawy wybór marek - acz nadal nie wiem, dlaczego akurat one to "szwedy". Ale nieistotne. W końcu nie mój interes, żeby ogłoszenia były zrozumiałe dla kogoś poza samym ogłaszającym

PS. Ciekawy wybór marek - acz nadal nie wiem, dlaczego akurat one to "szwedy". Ale nieistotne. W końcu nie mój interes, żeby ogłoszenia były zrozumiałe dla kogoś poza samym ogłaszającym

WiS, bo to jest tzw. przekaz kierowany, jak go nie rozumiesz tzn. nie był kierowany do Ciebie. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- WiS
- 6 gwiazdek
leon, najwyraźniej
W końcu, faktycznie nie mam na sprzedaż żadnych szwedów. Francuzów zresztą też. No, może jakieś ruskie by się od biedy dało zorganizować...

W końcu, faktycznie nie mam na sprzedaż żadnych szwedów. Francuzów zresztą też. No, może jakieś ruskie by się od biedy dało zorganizować...
-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K]Opony szwedy kolce kupie
Może chodziło o długi kolec 8mm często stosowany w Szwecji - trzyma bombowo sprawdziłem organoleptycznie.