Powitanie
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: Powitanie
Witam wszystkich serdecznie,
od maja 2013 jestem szczęśliwym posiadaczem Imprezy GX '04.
Pozdrawiam,
Piotrek
od maja 2013 jestem szczęśliwym posiadaczem Imprezy GX '04.
Pozdrawiam,
Piotrek
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Rob_trike, prawie batmobil 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Witam wszystkich serdecznie,
Nazywam się Kacper, jestem z Warszawy / Wrocławia z przewagą W-wy :)
Jeżdże teraz ukochanym Mercedesem W202 C-klasa... W związku z nadmiarem rdzy i usterek nasza znajomość dobiega końca... i zakochałem się w Foresterze!!
Mam nadzieję, że już wkrótce będę się mógł podzielić pierwszymi wrażeniami z nowego autka!
Nazywam się Kacper, jestem z Warszawy / Wrocławia z przewagą W-wy :)
Jeżdże teraz ukochanym Mercedesem W202 C-klasa... W związku z nadmiarem rdzy i usterek nasza znajomość dobiega końca... i zakochałem się w Foresterze!!
Mam nadzieję, że już wkrótce będę się mógł podzielić pierwszymi wrażeniami z nowego autka!
Witam.
Jest już wymarzone i wykalkulowane auto-Outback.
Zobaczymy czy będzie bardziej na nie czy na tak.
Jest już wymarzone i wykalkulowane auto-Outback.
Zobaczymy czy będzie bardziej na nie czy na tak.
Witam!
Mam na imię Maciek i kilka dni temu stałem się posiadaczem wymarzonego WRXa 2003
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
Mam na imię Maciek i kilka dni temu stałem się posiadaczem wymarzonego WRXa 2003

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Powitać formalnie jestem zarejestrowany juz jakis czas ale dopiero wczoraj stałem się posiadaczem Subaru Legacy2.5 A/T 2001r. 

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
- Szkoła Jazdy Subaru
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza STI
- Polubione posty: 0
Witamy Wszystkich Fanów marki Subaru,
Mamy nadzieję, że dzięki forum będziemy mogli się z Wami częściej kontaktować i dzielić nowymi informacjami.
Pozdrawiam
Irek
Szkoła Jazdy Subaru
http://www.sjs.pl
Mamy nadzieję, że dzięki forum będziemy mogli się z Wami częściej kontaktować i dzielić nowymi informacjami.
Pozdrawiam
Irek
Szkoła Jazdy Subaru
http://www.sjs.pl
Witam Subaroholików!
Mam nadzieję, że z pomocą forum niedługo uda mi się spełnić moje marzenie i kupię Imprezę :)
Pozdrawiam Forumowiczów
Mam nadzieję, że z pomocą forum niedługo uda mi się spełnić moje marzenie i kupię Imprezę :)
Pozdrawiam Forumowiczów
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Zapraszamy forumowiczów do internetowego sklepu z częściami - http://www.iparts.pl/auto/subaru,107.html
Witam wszystkich jeszcze nie mam własnego subaru ale jestem w trakcie poszukiwań pozdrawiam 

Witam!
Jestem z okolic Nowego Dworu Maz.. Od ponad roku posiadam Legacy.
Obecnie poszukuję GT.
Jestem z okolic Nowego Dworu Maz.. Od ponad roku posiadam Legacy.
Obecnie poszukuję GT.
-
jurek,murek
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.5 benz/LPG 165KM automat 2005rok (USA)
-
Skurczybyku
- 0 gwiazdek
- Auto: ale ktore ? ;]
Cześć WAM ;]
Postanowiłem nieśmiało się tutaj dołączyć w wasze szeregi maniaków marki.
Raczej zbyt wiele głosu nie będę zabierał a to przez ciągły brak czasu
jednak w miarę możliwości będę się starał oblukać co i jak ;D
jak dotąd moja kariera to 2 JUSTY'ny :] i 2 LIBERO :D - oprócz nich przy paru JUSTYnach jeszcze miałem okazje coś podłubać.
obecnie ujeżdżam justynke z 94 1.2 MPI oraz Libero V2 96 1.2 również MPI ;] ( i jest jeszcze rurowiec/konstrukcja własna z Libero V1 ale to do wyżywania się poza droga
)
Mocniejszych nie chce bo przy moich skłonnosciach "terroryzujacyh" (według szanujących się użytkowników) na drodze takie moce jak mam są naturalnym ograniczeniem co zapewnia bezpieczeństwo tak mnie jak i innym

widzę ze Mnooooooogo tematów już tutaj poruszono - zatem wiele więcej wiedzy nie wniosę do zagadnień
A ha - jak by coś jestem z okolic Rzeszowa ;]
Postanowiłem nieśmiało się tutaj dołączyć w wasze szeregi maniaków marki.
Raczej zbyt wiele głosu nie będę zabierał a to przez ciągły brak czasu

jak dotąd moja kariera to 2 JUSTY'ny :] i 2 LIBERO :D - oprócz nich przy paru JUSTYnach jeszcze miałem okazje coś podłubać.
obecnie ujeżdżam justynke z 94 1.2 MPI oraz Libero V2 96 1.2 również MPI ;] ( i jest jeszcze rurowiec/konstrukcja własna z Libero V1 ale to do wyżywania się poza droga

Mocniejszych nie chce bo przy moich skłonnosciach "terroryzujacyh" (według szanujących się użytkowników) na drodze takie moce jak mam są naturalnym ograniczeniem co zapewnia bezpieczeństwo tak mnie jak i innym

widzę ze Mnooooooogo tematów już tutaj poruszono - zatem wiele więcej wiedzy nie wniosę do zagadnień

A ha - jak by coś jestem z okolic Rzeszowa ;]
Witam wszystkich.Już niedługo (mam nadzieje) będę szczęśliwym posiadaczem subaru forestera.
Koledzy (którzy są właścicielami foresterow) już mi pomagają znaleźć coś ciekawego.
Teraz mam Peugeota 406 lift który po zakupie subaru idzie w ręce żony.(nie kupujcie francuzów elektryka doprowadza do rozpaczy)
Pozdrawiam
Koledzy (którzy są właścicielami foresterow) już mi pomagają znaleźć coś ciekawego.
Teraz mam Peugeota 406 lift który po zakupie subaru idzie w ręce żony.(nie kupujcie francuzów elektryka doprowadza do rozpaczy)
Pozdrawiam
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
Pierwszy post na forum ... wypada się przywitać
Co prawda na co dzień jeżdżę zgermanizowanym autem ale od dawna marzy mi się STi w budce GC8 ... więc może kiedyś się uda takie coś zakupić na niedzielę do kościoła
Pozdrawiam
MK

Co prawda na co dzień jeżdżę zgermanizowanym autem ale od dawna marzy mi się STi w budce GC8 ... więc może kiedyś się uda takie coś zakupić na niedzielę do kościoła

Pozdrawiam
MK
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Witamy nowych
Fotki, prosimy o fotki
Skurczybyku pisze: i jest jeszcze rurowiec/konstrukcja własna z Libero V1 ale to do wyżywania się poza droga![]()
Fotki, prosimy o fotki
-
Skurczybyku
- 0 gwiazdek
- Auto: ale ktore ? ;]
A z fotkami to nie wiem jak będzie bo nie ogarniam jak się tutaj dodaje takie coś ...
Z elektronicznych maszyn to w miarę idzie mi obsługa ale np migomatu :D albo szlifierki kątowej

Z elektronicznych maszyn to w miarę idzie mi obsługa ale np migomatu :D albo szlifierki kątowej

Siemasz wszystkim,
Jako pierwszy post wypadaloby sie przywitać. Jestem w trakcie szukania imprezy GT tak tez zalozylem konto na forum coby sie dowiedzieć więcej na temat tego auta.
Jako pierwszy post wypadaloby sie przywitać. Jestem w trakcie szukania imprezy GT tak tez zalozylem konto na forum coby sie dowiedzieć więcej na temat tego auta.
Hej, mieszkam w Łodzi.
Subaru jeszcze nie posiadam
Zajmuję się autodetailingiem.
Pozdrawiam, Radek
Subaru jeszcze nie posiadam

Zajmuję się autodetailingiem.
Pozdrawiam, Radek
Witam wszystkich,to moj pierwszy post tutaj:)Do tej pory byłem włascicielem Hondy,ale jestem już na etapie poszukiwania mojego pierwszego subaru.