zakup OTB - pomocy!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
zakup OTB - pomocy!
Witam wszystkich forumowiczow!
Od dluzszego czasu (jakies 3 lata) lata mi ozor zeby Subaruche posiadac, zawsze jednak jakis diabelek podsunie mi inne wozidlo i tak tluke sie po ulicach szwedzkim wyrobem albo innym czolgiem (Magnum),
Obecnie "nadejszla wielkopomna chwila" i ...... moze sie wreszcie uda!
Zwracam sie wiec z uprzejma prosba do szacownego gremium Doswiadczonych Posiadaczy o opinie n/t Outbaka z Nowego Dworu Maz, nadmienie ze odrapane zderzaki nie stanowia tu problemu, prowadzi sie....... ALE TO SIE PROWADZI!
Zawieszenie do roboty, czek engine radosnie jasnieje i smrodek uleju jaranego na kolektorze jest - czyli komplet atrakcji na wstepie mam, jednak kusi cena bardzo mnie a "sokole oczko" slicznym modelem jest...
Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za podpowiedzi -Subaruprawiczek henison
Od dluzszego czasu (jakies 3 lata) lata mi ozor zeby Subaruche posiadac, zawsze jednak jakis diabelek podsunie mi inne wozidlo i tak tluke sie po ulicach szwedzkim wyrobem albo innym czolgiem (Magnum),
Obecnie "nadejszla wielkopomna chwila" i ...... moze sie wreszcie uda!
Zwracam sie wiec z uprzejma prosba do szacownego gremium Doswiadczonych Posiadaczy o opinie n/t Outbaka z Nowego Dworu Maz, nadmienie ze odrapane zderzaki nie stanowia tu problemu, prowadzi sie....... ALE TO SIE PROWADZI!
Zawieszenie do roboty, czek engine radosnie jasnieje i smrodek uleju jaranego na kolektorze jest - czyli komplet atrakcji na wstepie mam, jednak kusi cena bardzo mnie a "sokole oczko" slicznym modelem jest...
Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za podpowiedzi -Subaruprawiczek henison
Re: zakup OTB - pomocy!
http://allegro.pl/subaru-outback-2-5-aw ... 36431.html
P.S.Dokladam linka do ogloszenia bo z wrazenia zapomnialem
P.S.Dokladam linka do ogloszenia bo z wrazenia zapomnialem

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Jeśli Audi, czy XC70 podobnie kupowałeś, tj. kryterium była cena, to nic dziwnego, że się "wyleczyłeś"...
15 tysięcy szacuję pakiet startowy. Znajomy robił w nie-ASO znacznie mniej i nie było wiele mniej na fakturze, pomijając taki szczegół, jak fakt, że ASO nie ogarnęło elektroniki, pomimo, że bezwypadek kupiony nowy w PL.
Pozdr

15 tysięcy szacuję pakiet startowy. Znajomy robił w nie-ASO znacznie mniej i nie było wiele mniej na fakturze, pomijając taki szczegół, jak fakt, że ASO nie ogarnęło elektroniki, pomimo, że bezwypadek kupiony nowy w PL.
Pozdr
Od tego należało by zacząćwojtas. pisze: popros o VIN i poszukaj zdjęć jak był uszkodzony.

Cena tego auta jest zabójcza, trzeba przyznaćcyqan pisze: Jeśli Audi, czy XC70 podobnie kupowałeś, tj. kryterium była cena, to nic dziwnego, że się "wyleczyłeś"...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Audi przywloklem sam od zywego, 69letniego jedynego wlasciciela , z podworka bralem, z pelna historia serwisowa i czystym Carfaxem, ale zawieszenie po roku zaczelo kucac i to mnie zabilo (1800 od kola plus sprezarka... szkoda gadac) no a 2,7 biturbo trzeba karmic solidnie
i stala sie jasnosc -za 8,99$ jestem jasnieoswiecony w kwestii zakupu ragla...
Dzieki Wojtas, jeden obrazek wart tysiaca slow, a ja dostalem serie
Nie ma superokazii

Dzieki Wojtas, jeden obrazek wart tysiaca slow, a ja dostalem serie

Nie ma superokazii

Noooo doooobra, ale jak kto ma slabe nerwy to prosze zakryc oczka
a tak na marginesie to naprawde jest dobrze zrobiony i prowadzi sie jak po sznurku
a tak na marginesie to naprawde jest dobrze zrobiony i prowadzi sie jak po sznurku
Bardzo mi przykro ale amerykance tak wykombinowali ze nie da sie skopiowac fotek 

Wszystko się da.henison pisze:Bardzo mi przykro ale amerykance tak wykombinowali ze nie da sie skopiowac fotek
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jeżeli poza tym co widać na zdjęciu nic nie ma, to to nic szczególnie poważnego.
Pytanie czy był porządnie naprawiony, czy "na handel"
Pytanie czy był porządnie naprawiony, czy "na handel"
Nadmienic nalezy, ze wlasciciel uczciwie informowal: atrakcyjna cena bierze sie z powypadkowej historii
To szukamy dalej
To szukamy dalej

Dla mnie wyjebek.
Tylne koło na pewno dostało i pytanie, ile za tym się kryje.
Ta prawa strona to już porażka w stosunku do lewej.
Odpuść.
Tylne koło na pewno dostało i pytanie, ile za tym się kryje.
Ta prawa strona to już porażka w stosunku do lewej.
Odpuść.
Kolo tylne dostalo jak najbardziej, ale to po przeciwnej str. (patrz link powyzej) - jest w pozycji "Powrót do przyszlosci 2"
Zostalo mi odpuszczone jak najbardziej
To szukamy dalej.....
Zostalo mi odpuszczone jak najbardziej
To szukamy dalej.....

-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Może teraz warto przestać szukać okazji i rozejrzeć się za nie okazją? Per saldo powinno być taniej. 

"Z buta" bedzie najtaniej,
I tak narazie polatam, pospiech to najlepszy przy pchłach
Dzięki wszystkim za trzeźwe rady
Czasem trzeba puknąć narwanego w cymbałek
I tak narazie polatam, pospiech to najlepszy przy pchłach
Dzięki wszystkim za trzeźwe rady

Czasem trzeba puknąć narwanego w cymbałek