Rajdy 2014
Re: Rajdy 2014
koleś ma na nazwisko Pech
Roberto zmienia koło, przebił oponę na kamieniu, prawy przód i spadł na 4 miejsce, 11km jechał na kapciu, ale opony bez kolców, więc będzie walczyć z Baumschlagerem i Pechem, o oni też bez kolców.. Na następnym może być ciekawie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no i ch.....
ciekawe co się stało

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no na to wychodzi z tych rwanych informacji w radiu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No to czekamy na zdjęcia i wieści ...
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
zasmuciło mnie to.. chyba bym wolał, żeby to kubek był w sytuacji kajtka, bo on nie jedzie po punkty 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

by FB
Tomek Zawada
Auto bez widocznych uszkodzeń. Jarek zapytany przeze mnie co się stało odparł "gaz się zablokował!!" Szkoda gadać!!!!

Załoga 21 Subaru dużo szczęścia z tym przepustem w rowie 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
tu jeszcze jeden filmik z tego miejsca choć nie widać za dużo ale jest i kajtek i kubek
Link: https://www.youtube.com/watch?v=RcHh0TiBTTg#t=11
Link: https://www.youtube.com/watch?v=RcHh0TiBTTg#t=11

coś tam jak by wisiało pod spodem i zbieżność jakaś dziwna ale może to tylko złudzenie bo kolejni piszą na fejsie ,że uszkodzeń nie widać

M.Sz. - wiesz trochę jednak strach jest
M.G - No , pewnie tak ,ale może zamykaj oczy

Na zywo tez sie zdziwilem, jaki on wysoki jest. 

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...

Czekamy na oficjalne informacje lub wypowiedź Kajtka.
Szkoda