Godlik pisze: Do zbiornika wchodzi mi niecałe 50 litrów. Wystarcza na prawie 300 km w mieście.
Ale Ty masz zdaje sie poprzedni model..?
W nowym miejsca na toroid jest jeszcze wiecej - wneka jest glebsza.
Godlik pisze: Do zbiornika wchodzi mi niecałe 50 litrów. Wystarcza na prawie 300 km w mieście.
Też mnie to zawsze zastanawiało, bo w sumie nie ma się czym chwalić.Arno pisze: O CO SIĘ ROZCHODZI, ja się pytam!
Ależ nie, to znaczy tak, ale w tej Guilietcie jazda taksówkarska pustą szosą to 6, albo 5.8… ale dotknij gazu, DOTKNIJ, to się robi nagle 8, A NACIŚNIJ>>>gregski pisze:moje 3.0 tdi pali 8,9 srednio, ale ja nim nie jezdze eco friendly...
raz pojechalem wolno, bo pomylilem godzine spotkania, jadac 120km/h spalil 5,4 litra na setke...
ludzie zwolnili, biednieja, uswiadamijaja sie..
I jeżdżą jak ostatnie cioty drogowe. Koszmar. Nic dziwnego że przy tak anemicznej jeździe auta im tak mało palą.gregski pisze:ludzie zwolnili, biednieja, uswiadamijaja sie..
O to to. I wspominane na początku tego wątku Tiko!valdiiaga pisze:Ha, ha. Fajny temat. Dla dziada to tylko Skoda, w każdej maści i postaci
No i jak się popsuje to taki dziad sam zepchnie z drogi, a nie będzie siedział w samochodzie 3 godziny czekając na assistance (nie dotyczy tylko dziadów)jarmaj pisze:O to to. I wspominane na początku tego wątku Tiko!valdiiaga pisze:Ha, ha. Fajny temat. Dla dziada to tylko Skoda, w każdej maści i postaci
Tak, właśnie wyobraziłem sobie takiego dorodnego np. Bernardyna w Ticoleon pisze:Nie licząc psa.
Ktoś wsadził konia do osobówki,to jaki problem z bernardynem ?danikl pisze:
Tak, właśnie wyobraziłem sobie takiego dorodnego np. Bernardyna w Tico