Rajdy 2014
Re: Rajdy 2014
pech jechał na slicku (ponoć skończyły mu się zmiany i musiał jechać na takim setupie), a kubek z przodu kolce, z tyłu zimówki 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: pech jechał na slicku (ponoć skończyły mu się zmiany i musiał jechać na takim setupie), a kubek z przodu kolce, z tyłu zimówki![]()
Ponoć zmienił przed odcinkiem na krzyż
Marcin
-_-
-_-
Maćka przepraszał za to, że przestrzelił jakiś zakręt, bo mu chyba lewe światło zaczęło w oczy świecić i szukał wyłącznika 

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czyli dwie różne na osiTERZO pisze:eMTi pisze: pech jechał na slicku (ponoć skończyły mu się zmiany i musiał jechać na takim setupie), a kubek z przodu kolce, z tyłu zimówki![]()
Ponoć zmienił przed odcinkiem na krzyż

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

no tak, to nie jest takie rzadkie ustawienie, jak kierowca chce mieć troche tego, a trochę innego.. lepiej tak, niż to samo na osi, bo wtedy masz albo bardzo nadsterowną furę, albo bardzo podsterowną
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
tak już w tamtym roku na Monte chłopaki z oponami na krzyż kombinowały 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Hahahhah, ale ich sklepał
Dobry jest chłop, oj dobry
A Kajta szkoda ale pokazał chłop gdzie jest jego miejsce, i sezon się zaostrzył na pierwszej eliminacji i trzeba gonić

Dobry jest chłop, oj dobry

A Kajta szkoda ale pokazał chłop gdzie jest jego miejsce, i sezon się zaostrzył na pierwszej eliminacji i trzeba gonić

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
szkoda Kajtka
,świetnie jechał
A Kubek pięknie , oby tak dalej

A Kubek pięknie , oby tak dalej

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Na tym ostatnim oesie Kubek musiał grubo dać do pieca, bo maciuś zdeczka wystraszony
http://sport.tvp.pl/13553158/szczepania ... ylo-dobrze

http://sport.tvp.pl/13553158/szczepania ... ylo-dobrze
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
"Przepraszamy, materiał niedostępny"
A jest gdzieś relacja Eurosportu z dzisiaj?

A jest gdzieś relacja Eurosportu z dzisiaj?

właśnie się kończy ,pewnie będzie na YT to wrzuci tu ktoś
ale ten "big moment" Kubka na tym ostatnim oesie to był naprawdę BIG
miał za co przepraszać Maćka 

ale ten "big moment" Kubka na tym ostatnim oesie to był naprawdę BIG

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pewnie testował Maćka, czy chłopak wytrzyma cały sezon
i jest przygotowany na różne "akcje" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
no to byle szybciej się pojawiła ta relacja.burat pisze: ale ten "big moment" Kubka na tym ostatnim oesie to był naprawdę BIG![]()
miał za co przepraszać Maćka
![]()

brahu, jak wyszedł Maciek z samochodu i Gronholm zaczął do niego mówić to miałem wrażenie ,że spierdzieli zaraz

Ten BIG momet to w relacji Eurosportu był ?
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, a co przegapiłeś

Nie, w ogóle nie oglądałem 

no jest, nawet chłopaki nie "wypikali" Robertowego "Japierdole"
ale akcja gruba i szczęścia było tam masa 

ja sobie właśnie skończyłem oglądać 1 dzień i zapodaję z nagrania drugi.. tylko browar się skończył, 4ego nie będę otwierać 

no to ładnieburat pisze: jak wyszedł Maciek z samochodu i Gronholm zaczął do niego mówić to miałem wrażenie ,że spierdzieli zaraz

burat, będziesz miał cosik, to podlinkuj, będziem wdzięczni

eMTi, podzieliłbyś się z kolegami, oczywiście nie browarem, tylko nagraniami

to na pewno tylko ,że ja jutro w robocie to pewnie mnie ktoś tu ubiegnie
tak rozmawiamy na fb i nasunęła mi się taka złota myśl "usłyszeć w rajdówce od Roberta "Japierdolę" to jak obudzić się i znaleść łeb ogiera w łóżku" nie dziwota ,że na mecie Maciek był lekko zamotany

tak rozmawiamy na fb i nasunęła mi się taka złota myśl "usłyszeć w rajdówce od Roberta "Japierdolę" to jak obudzić się i znaleść łeb ogiera w łóżku" nie dziwota ,że na mecie Maciek był lekko zamotany