Rajdy 2014
Re: Rajdy 2014
jak mam się podzielić, jak to nagranie z Eurosportu… I wkurzony jestem, bo przedłużyła się relacja z dakaru o 15 minut i mi obcięło połowę… Relacja doszła do OS17 i lipton… Tak więc czekam razem z Wami na wrzutkę na YT…brahu pisze: eMTi, podzieliłbyś się z kolegami, oczywiście nie browarem, tylko nagraniami

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dobra, jest TEN fragment
Ciepło było, oj ciepło.. i te przystanki…
Link: https://www.youtube.com/watch?v=hUORPv9-WGA

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hUORPv9-WGA
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Maciek chyba poleciał wytrzepać ładunek z nogawki
grubo było, oj grubo... Ale wygrani są na mecie 

Marcin
-_-
-_-
Tak jak już mówiłem Colin wersja PL
Win or die

Win or die

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no widać się trochę naumiał, bo różnica w takich przygodach w porównaniu do poprzedniego roku jest taka, że wraca na drogę
Ale nie wiem, czy to przez to, że mało widać po ciemku, czy przez te słupki blisko drogi, ale prędkość tam wyglądała grubaśnie

podejrzewam ,że głównie przez to iż Pan Bóg pozwolił 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

można powiedzieć jedno - Robert zobaczył światełko na końcu tun… maski 

Sprawdziłeś już mocowanie elektrowni u siebie?ryjeks pisze:Tak jak już mówiłem Colin wersja PL![]()
Win or die
Moją elektrownią można całe stodoły przestawiać, a nie tylko tyczki, bo to prodrive oddział sowiogórski robił, a nie jakieś M-sporty 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Tak jeszcze teraz patrzę, że ten Maciek faktycznie chyba tak szybko jeszcze nie jechał 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gdyby nie to, że to Kubica, to bym pomyślał, że to jakiś gość, który się przesiadł z konsoli playstation i myśli, że pojedzie tak samo w realu 
Chyba bym zrobił w portki.... i jeszcze ta lampa, która wali w oczy

Chyba bym zrobił w portki.... i jeszcze ta lampa, która wali w oczy

eMTi, dzięki!
Maciek nieźle blady jak wysiadł
a zobaczyć zdziwienie Gronholma - bezcenne 
Maciek nieźle blady jak wysiadł

Szczepaniak potwierdzony jako pilot Kubicy na 2014
http://powrotroberta.blogspot.com/2014/ ... ali-w.html

http://powrotroberta.blogspot.com/2014/ ... ali-w.html
W sumie to chyba najlepszy wybór z możliwych....
No to ciekawe z kim Kościuszko będzie startował (jeśli kontuzja mu nie przeszkodzi i będzie miał budżet) oraz jaki cykl wybierze... Może powrót do RSMP by mu dobrze zrobił i pozwolił się odbudować...

No to ciekawe z kim Kościuszko będzie startował (jeśli kontuzja mu nie przeszkodzi i będzie miał budżet) oraz jaki cykl wybierze... Może powrót do RSMP by mu dobrze zrobił i pozwolił się odbudować...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na maksa szkoda Kajetana.
Dobrze, że ten dzwon skończył się w sumie niegroźnie. Jakby się we dwójkę cięli z Kubicą o pierwszy plac to byłby hit
A to jaką pełną petardą idzie Kubica to aż się wierzyć nie chce.
I to jeszcze w takich podłych warunkach.

A to jaką pełną petardą idzie Kubica to aż się wierzyć nie chce.

urwałbym sobie ucho od kubka (do herbaty
), jak to oglądałem… momenty ze światłem w oczy, bez elektrowni i we mgle to miazga
Zastanowiłbym się 3x zanim bym na taki nocny co-drive do niego wsiadł 

kubica jak ghost rider