Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę niebieskiego demona z wielkopolski . Spotkanie przy galerii Jastrzębie-Zdrój.
Na pięknych złotych alusach. Nie widziałem czy oświniaczony bo ciemno już było.

- bogusia-kowal
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
Re: Odp: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia z Ostrołęki 
[img]http://img.tapatalk.com/d/13/12/27/u5e8u5aj.jpg[/img]
Wysłane z Sony Xperia Z

[img]http://img.tapatalk.com/d/13/12/27/u5e8u5aj.jpg[/img]
Wysłane z Sony Xperia Z
Bardzo pozdrawiambogusia-kowal pisze:Pozdrawiam wszystkich i kogoś kto mnie bardzo pozdrawia)

- [email protected]
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza
Pozdrawiam kierowników niebieskiego Wrx'a spotkanych dziś na Orlenie w Toruniu około 14.00
Nie wiem czy jesteś na forum, bo nie widziałem wieprzowiny.
Nie wiem czy jesteś na forum, bo nie widziałem wieprzowiny.
Pozdrawiam Kierownika/Kierowniczkę niebieskiej Imprezy z dużym trzepakiem i obowiązkowym świniakiem na tylnej klapie, która została przeze mnie obtrąbiona. W lusterkach zauważyłem odmiganie
Do spotkania doszło dzisiaj w W-wie koło Galerii Mokotów
Pozdr
brysko

Do spotkania doszło dzisiaj w W-wie koło Galerii Mokotów
Pozdr
brysko
Moja córka pozdrawia obywateli ze srebrengo WRX prze chwilą na Czerniakowskiej, z którymi zamieniła prę słów.
Są na forum, ale nie wiadomix na którym.
On a ma ALfę oświniaczone. A że dziecko na benzynie nie oszczędza - nie wiem dlaczego???? To i stosuje active-safety.
Coś mi się wydaje że ulubiona marka Łukaszenki - Ford - w formie Fiesta ST, mógłby córkię zainteresować. Jednak ona woli Alfę.
Wniosek - nie znacie się, gdyż córka wie wszystko lepiej.
Są na forum, ale nie wiadomix na którym.
On a ma ALfę oświniaczone. A że dziecko na benzynie nie oszczędza - nie wiem dlaczego???? To i stosuje active-safety.
Coś mi się wydaje że ulubiona marka Łukaszenki - Ford - w formie Fiesta ST, mógłby córkię zainteresować. Jednak ona woli Alfę.
Wniosek - nie znacie się, gdyż córka wie wszystko lepiej.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
chyba jednak kropkaArno pisze: Są na forum, ale nie wiadomix na którym.

obcy17 pisze: Gorące pozdrowienia dla uroczej Pani kierowniczki czarnej MiTo.......... Kto i kogo śledził to doprawdy nie wiem :)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Arno, widzisz i nie grzmisz jak córka zadaje się z obcymi?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Konto usunięte, wolę nie myśleć co ta dzisiejsza młodzież wyprawia

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Młodzi jesteście, wszystko przed wami. Co gorsza z roku na rok jest coraz gorzej…
Mieć oczy otwarte i nie wioerzyć w ani jedno słowo, które się z młodzieńczych ust wydobywa. Nawet jeśli całe życie mówili zawsze prawdę.
Co do grzmienia - nie bardzo wiem w jakim celu - robić piekło z życia dziewczęciu? Znamy wszyscy takie osoby, którym starzy zrobili z życia Hades prawdziwy…
Nie warto, jeśłi się chce mieć opiekę na starość.
Mieć oczy otwarte i nie wioerzyć w ani jedno słowo, które się z młodzieńczych ust wydobywa. Nawet jeśli całe życie mówili zawsze prawdę.
Co do grzmienia - nie bardzo wiem w jakim celu - robić piekło z życia dziewczęciu? Znamy wszyscy takie osoby, którym starzy zrobili z życia Hades prawdziwy…
Nie warto, jeśłi się chce mieć opiekę na starość.
Oto komentarz mojego maleństwa: 'Kto kogo śledził? Ja wiem kto specjalnie zmienił pas na światłach i stanął za mną i zamrugał"KamilP pisze:chyba jednak kropkaArno pisze: Są na forum, ale nie wiadomix na którym.![]()
![]()
obcy17 pisze: Gorące pozdrowienia dla uroczej Pani kierowniczki czarnej MiTo.......... Kto i kogo śledził to doprawdy nie wiem :)
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
pozdrowionka dla niebieskiego sti z opolskiej we wro, dla czarnego legasia na drodze 94 tuz przed olawa... z shella wyszedl pieknym boczurem :D
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubione posty: 1 raz
Pozdrawiam kierowcę z niebieskiego WRX'a z białym świniakiem, który wczoraj ok 15:30 jechał Strzegomską we Wrocławiu ;)
Pozdrawiam i bardzo dziękuję Kierowcom z niebieskiej Corolli za holowanie czarnego Outback'a dziś w Gliwicach ok 17.
Można nadal liczyć na pomoc nieznajomych :) A może to nawet użytkownicy forum? :)
Można nadal liczyć na pomoc nieznajomych :) A może to nawet użytkownicy forum? :)
Ja także pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Outbacka
Fajnie czasem komuś pomóc
Nawet nie przypuszczałam, że moja mała Ko jest taka dzielna i da radę pociągnąć takie duże auto

Fajnie czasem komuś pomóc

Nawet nie przypuszczałam, że moja mała Ko jest taka dzielna i da radę pociągnąć takie duże auto

Czarownica prawdę Ci powie :D
Już na parkingu z pomocą drugiego auta i kabli rozruchowych silnik zapalił, ale nieciekawe dźwięki z siebie wydawał.jarmaj pisze: Mam nadzieję, że z autem nic poważnego.
zofija pisze: Nawet nie przypuszczałam, że moja mała Ko jest taka dzielna i da radę pociągnąć takie duże auto![]()
![]()
Widać, że niebieskie auta mają duże pokłady mocy