Noclegowanie sie
Noclegowanie sie
Jak bylo gdzies, to przelaczyc.
Szukam noclegowni w Krakowie. Ma byc tanio, lozko, prysznic, sciany i mozliwie blisko zamku.
Robaki nie przeszkadzaja.
g.
Szukam noclegowni w Krakowie. Ma byc tanio, lozko, prysznic, sciany i mozliwie blisko zamku.
g.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Noclegowanie sie
do owoca napiszgruby pisze:Jak bylo gdzies, to przelaczyc.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gruby, a dachu nie chcesz? To Kraków, zaoszczędzą na czym się da, a skoro nie chcesz to ich czysty zysk... 

Dach mnie nie jest potrzebny.EterycznyŻołądź pisze:gruby, a dachu nie chcesz? To Kraków, zaoszczędzą na czym się da, a skoro nie chcesz to ich czysty zysk...
g.
gruby, ostatnio niedaleko mnie otworzyli nowy hostel, który rzekomo jest "prawie hotelem" - nie byłem w środku, ale prezentuje się nawet nieźle, może Cię zainteresuje :
http://www.premiumhostel.pl/index.htm
http://www.premiumhostel.pl/index.htm
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
FUX mi proponowal po 400/24h...remek pisze:pytanie tylko czy 280pln/24h to jest dalej tanio
Chyba skonczy sie na tym, ze mimo mojej wielkiej niecheci, pojade samochodem i bede noclegowal sie w Niepolomicach...
Jezeli beda wolne miejsca...
g.
ps. Hilton,NJ - 200$/24h...
Jakieś szczegóły?gruby pisze: ps. Hilton,NJ - 200$/24h...
Chyba na przedmieściach.....
Mi ceny wyskakują koło 450-500$...
Dolce far niente 

Trzeba zadzwonić i zapytać, wydaje mi się, że cennik na www jest nieaktualny i jest taniej.remek pisze: pytanie tylko czy 280pln/24h to jest dalej tanio
http://wwojnar.com/
http://www.bursa.krakow.pl/hostel/pl/tanie--noclegi
PLN 65,- za jedynkę, 3 km od Zamku
Taniej w Krakowie chyba nie znajdziesz.
PLN 65,- za jedynkę, 3 km od Zamku
Taniej w Krakowie chyba nie znajdziesz.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
FUX pisze:Jakieś szczegóły?
Chyba na przedmieściach.....
Mi ceny wyskakują koło 450-500$...
Te cyty center, to NY (nie mylic z NJ).Hylton pisze:650 Terrace Avenue
Hasbrouck Heights, New Jersey, USA, 07604
1-201-288-6100
8.63 miles from city center
Available
From 219.00
USD / night
g.
ps. Dzieki Gal.
- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
http://www.podfilarkami.pl/cennik/gruby pisze:Szukam noclegowni w Krakowie. Ma byc tanio, lozko, prysznic, sciany i mozliwie blisko zamku.
Moi rodzice ostatnio byli i szczerze polecają - 20 minut spacerem od rynku.
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
gruby, miał na myśli "niech ktoś mnie przekima" ale wstydził sie wprost napisać

A tu nie trafiles. Mam rodzine w Krakowie - ktora nawet mnie zaprasza.adam.str pisze:gruby, miał na myśli "niech ktoś mnie przekima" ale wstydził sie wprost napisać![]()
I wlasnie tejze chcialem uniknac!
g.
Jeżeli praca nie wymaga pobytu w Koszalinie 24/dobę, to szukałbym czegoś w Mielnie albo innej miejscowości nad morzem czy Jamnem. W promieniu 10-20km od Koszalina jest od groma pensjonatów z cenami PLN 40-50 za dobę.the Wave pisze:Ktoś zna jakąś możliwość tanią w Koszalinie? Pracę tam mam od 27.07 do 08.08
Koszalin - piękne miasto ale nad morzem chyba będzie przyjemniej.

- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
Danke schon! No tak właśnie kombinuje ale myślałem, że ktoś ma może coś sprawdzonego i nie musiałbym się tak męczyć przepotwornie klikaniem i klapaniem paszczaGal pisze:Jeżeli praca nie wymaga pobytu w Koszalinie 24/dobę, to szukałbym czegoś w Mielnie albo innej miejscowości nad morzem czy Jamnem. W promieniu 10-20km od Koszalina jest od groma pensjonatów z cenami PLN 40-50 za dobę.the Wave pisze:Ktoś zna jakąś możliwość tanią w Koszalinie? Pracę tam mam od 27.07 do 08.08
Koszalin - piękne miasto ale nad morzem chyba będzie przyjemniej.

Jeszcze raz powtórzę; Koszalin to piękne i atrakcyjne miasto ale obawiam się, że niewiele osób ma jakieś doświadczenia hotelowe z tej okolicy...the Wave pisze: ale myślałem, że ktoś ma może coś sprawdzonego
- Fala
- 2 gwiazdki
...domyślam się. Tak jak z Radomiem...Gal pisze:Jeszcze raz powtórzę; Koszalin to piękne i atrakcyjne miasto ale obawiam się, że niewiele osób ma jakieś doświadczenia hotelowe z tej okolicy...the Wave pisze: ale myślałem, że ktoś ma może coś sprawdzonego