Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZRd3lrukxu8
ja byłbym za. Przeciążenia 3-6g są naprawdę przyjemne :DeMTi pisze: ch… tam z evo-eaterami, żukami i innymi takimi, kopiemy rowy, nie trzeba będzie na śnieg czekać
a znasz tę drugą osobę?Alan, Alan, Alan! pisze:Pierwszy z wypowiadających się to właśnie Ted.![]()
dobrze zrozumiałem? ~10M ?Alan, Alan, Alan! pisze:Problem tylko z ceną takiej łódki
kupimy jakąś po dachuAlan, Alan, Alan! pisze: Problem tylko z ceną takiej łódki
nie, to chyba razem wszystkiedamaz pisze: dobrze zrozumiałem? ~10M ?
kiedyś poznałem, ale to z 6 lat temudamaz pisze: a znasz tę drugą osobę?
bo posiadają silnik strumieniowyAlan, Alan, Alan! pisze:Nie posiadają hamulców. Skrętu dokonuje się pełnym gazem (inaczej nie skręci). Zatrzymujesz przez wykręcenie bączka na pełnym gwizdku.
nic dodać nic ująćKonto usunięte pisze:Ach władza....
Eeee chyba nie jest tak jak piszeszbusik pisze: ale jak Ty umieścisz kamerkę i nagrasz "sprawcę" - to tego w sądzie wykorzystać nie możesz.
Tym razem bez relacji na żywo, ale rekord został pobity.Konto usunięte pisze: Na tvn24 jest relacja na żywo ze skoku "stratos". Gosc jest na 22km
Ponad 41 kilometrów - tyle wynosi więc nowy rekord wysokości, z jakiej oddano skok ze spadochronem. W specjalnie zaprojektowanym do tego skafandrze, 57-letni Alan Eustace osiągnął prędkość ponad 1320 kilometrów na godzinę. Tym samym jest on człowiekiem, który skoczył z najwyższego punktu na granicy ziemskiej atmosfery.
dokładnie taka dziś była też moja reakcja przy wiadomościacheMTi pisze: to nas redbull zrobił w balona z całymi przygotowaniami i pompą.