ŻartowalemGocha pisze: ani tym bardziej mąż

w szczytnym celu rzecz jasna

ŻartowalemGocha pisze: ani tym bardziej mąż
paździochowa guma to to zdecydowanie nie jest, to jest następca RE070 i trzyma to bardzo ładnie, ale oczywiście slick ani hardkorowy semi slick to to nie jestcyqan pisze: Natomiast czas jaki wykręcił nasz skromny kolega ryjeks, to jest jakaś masakra, biorąc pod uwagę fakt, że to zwykły (prawie, nie licząc szpery i wydechu) GT na zwykłej jakby nie patrzeć paździochowej oponie
tzn. Adrenaline ?eMTi pisze: lub przestaną niebawem ze względu na wprowadzenie 070
no wygląda gorzej, ale efektem tego wyglądu jest poprawione prowadzenie na mokrym i w deszczu.. coś za coś..cyqan pisze: A ta adrenalina to juz tak jakos cywilnie wyglada
re002! mnie się czepia, a sam pisać nie umieMTi pisze: Z tego co wiem, to 070 przestają produkować, lub przestaną niebawem ze względu na wprowadzenie 070
zino pisze: booSTi, dymi jak diesel na siwo
noo w końcu znalazło się wytłumaczenie tego, dlaczego objechało mnie tdi, bo startowałem za booSTimlukwol pisze: Według mnie to sztuczna mgła co by drugi co startuje miał gorszy warun
Przeżywał, bo miało być bikini!Gocha pisze: ... i który przeżywał mój "zły" ubiór![]()