gwint WRX D2 racing.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
gwint WRX D2 racing.
sprzedam gwint D2 Racing cambery na uniballa-ch przód regulowany(pochylenie) tył na stałe cena700zł za komplet
Re: gwint WRX D2 racing.
to nie wystarczy zmienić górne mocowania na te od gc?bujak27 pisze: Nie podejdzie tył inny rozstaw szpilek na górnych poduszkach
BIG_Mr.PN pisze: sprzedam gwint D2 Racing cambery na uniballa-ch przód regulowany(pochylenie) tył na stałe cena700zł za komplet
Przepraszam za pytanie off-topic, ale nie spotkalem sie wczesniej z tym zawiasem a widze, ze maja ciekawe produkty. Jak on jakosciowo i wydajnosciowo ma sie do takich standardow jak np b16? Da sie na tym jezdzic na codzien?
Pzw,
MCC
regulacja twardości działa bardzo fajnie jeździ się na tym bardzo dobrze nie narzekałem nigdy teraz zmieniłem na tein z elektryka ale nigdy nie narzekałem
- misiek00781
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Orientuje sie ktoś czy podejdzie do Gt ka ? Lub czy można je przystosować zmieniając górne mocowania ?
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU 

Dzieki za info - rozumiem, ze porownywalny z Tein SS? Cos obniza czy da sie ustawic na wysokosc serii?BIG_Mr.PN pisze:regulacja twardości działa bardzo fajnie jeździ się na tym bardzo dobrze nie narzekałem nigdy teraz zmieniłem na tein z elektryka ale nigdy nie narzekałem
Pzw,
MCC
BIG_Mr.PN pisze: da sie ustawić na wysokość serii bez problemu
Dzieki za info - przyjrze sie blizej temu modelowi - moje na froncie chyba pomalu sie koncza i szukam godnych nastepcow.
Pzw,
MCC