OZ PRODRIVE P-WRC2 8x18 5x114.3 ET50 Sprzedam lub Zamienię

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
slonik01
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza WRX STI
Polubił: 0
Polubione posty: 0

OZ PRODRIVE P-WRC2 8x18 5x114.3 ET50 Sprzedam lub Zamienię

Post 18 sty 2014, o 15:56

Komplet lekkich felg OZ PRODRIVE limitowanej serii P-WRC2 8x18 ET50 rozstaw 5x114.3 sprzedam lub najchętniej zamienię na inne markowe lekkie felgi 18" (w ostateczności 17") z rozstawem 5x100 w dobrym stanie , najchętniej w kolorze złotym lub grafitowym .

Lekkie i mocne , waga 1 szt. identyczna jak O.Z SUPERLEGGERA w tym samym rozmiarze , w odróżnieniu od popularnego modelu OZ PRODRIVE P1 (7.5x18 ET53 rozstaw 5x100) są smuklejsze z wyglądu i prawie 2 kg. lżejsze.

Kolor felg to "ciepły" grafit , pięknie prezentują się zarówno na czarnym jak i niebieskim aucie.

Stan praktycznie idealny (foto poniżej) , bezwypadkowe , nienaprawiane , niespawane , nieprostowane ; kupiłem je do swojego WRX'a myśląc że to klasyczne OZ PRODRIVE P1 ale już odbierając przesyłkę zauważyłem , że coś tu nie gra gdyż jakoś dziwnie lekkie były i dopiero po próbie przymiarki doznałem oświecenia ... to nie ten model (na szczęście duuuużo lepszy i to z limitowanej serii ) i nie ten rozstaw śrub ... niestety .

Wolałbym się z nimi nie rozstawać stąd jeśli ktoś posiada zbędny komplet aluminiowych markowych dystansów zmieniających rozstaw z 5x114.3 (felga) na 5x100 (piasta) o grubości 20 mm ( +/- 2 mm) chętnie je odkupię !
Załączniki
RX8065-1.jpg
IMG_1291.jpg-kopia.jpg
IMG_1261.jpg-kopia.jpg

fedex
2 gwiazdki
Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: OZ PRODRIVE P-WRC2 8x18 5x114.3 ET50 Sprzedam lub Zamienię

Post 18 sty 2014, o 17:52

Jaka cena,bo chyba zapomniałeś.