http://www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=8431
dareq pisze: Panie i Panowiezeby zachęcić do wyjazdu do Norwegii ale i Szwecji także podaje link z ostatniego mojego wypadu do Skandynawii....w sumie od kilku lat jestem tam co roku taka "mała" fascynacja
wiem,jesteś stałym bywalcem capmerForum....już coś kupiłeś?FUX pisze: dareq, nawet ten wątek śledziłem.
gregski pisze: jestes w stanie narysowac w google maps droge ktora jechaliscie
Na razie nawisy pożerają inne inwestycje.dareq pisze: już coś kupiłeś
FUX pisze: Szukam raczej optymalnego rozwiązania miedzy odliczeniem VATu, nie łapaniu sią na akcyzę, itp.
Luźno sobie mysle o zakupie widelca i zalożeniu odpowiadającej mi paki.
Kombinacji z przerabianiem blaszaka raczej nie dopuszczam, choć gdybym zobaczył na zywca, to kto wie.
Ty do Sławy teraz się wybierasz?
Pół Polski ma tam być.
Ja bym sie tak krajoznawczo wybral, aby pooglądać rozkłady "na żywo".
FUX pisze: Ty do Sławy teraz się wybierasz?
Widelec to podwozie, na które zakłada się nadwozie służące do przewozu ludzi w pozycji, co jest zabronione, leżącej. Powinno posiadać także toaletę, klimatyzację, kuchnię, etc.Konto usunięte pisze: A co to są blaszak i widelec
gdzie byłeś konkretnie ?dareq pisze:Ja właśnie wróciłem z ponad miesięcznego pobytu w Skandynawii...jak zawsze było lepiej niż powinno.
uoooo jakie sztuki :) super!dareq pisze:Konkretnie to byłem w kilku miejscach ale generalnie Lofoty, okolice Svartisen, fiordy zachodnie, góry Jotunheimen i trochę środkowej Szwecji.
gregski pomału będzie się tworzyć relacja z wypadu i wtedy podlinkuję