Sprzedam Legaca z roku 89 w wersji kombi. Silnik 1.8, 4x4.
Wyposażenie dodatkowe :
Spryskiwacze lamp
Reduktor (działa perfekcyjnie!)
Hill holder
Hak oryginalny
i wiadomo standardowa elektryka + szyberdach uniwersalny (nie od legaca)
Samochód ma niebieski środek.
Co do samego samochodu:
Kupiłem go w listopadzie i miał być opcją na "przerwanie zimy", a na wiosnę wymieniony na inną furę na którą nie było mnie stać. Okazało się że jednak mnie stać :) Muszę sprzedać bo wiem że będzie po prostu stał i tyle, a na pewno komuś się przyda.
Od czasu zakupu zrobiłem :
Półoś - stukała
Świece, przewody, płyn chłodniczy na zimowy wymieniłem.
Sprzedaję na stalowych kołach z oponami zimowymi
Samochód ma przegląd do 12.11.2014 - PRZEGLĄD PRZESZEDŁ SAMODZIELNIE.
To co ważne - nigdy nie był rozbity! Lampy zostały wyregulowane na stacji diagnostycznej idealnie, święcą jak z katalogu, a jak wiadomo legac jak tylko w coś stuknie to od razu jest po mocowaniach lamp. Mocowania są całe, oryginalne, tak samo kierunkowskazy.
Jeździ się nim bardzo przyjemnie, od zakupu jeżdżę nim cały czas. Ma parę drobnych usterek ( nie działa zamek kierowcy, nie działa klapa, nawiew działa tylko na 4 biegu) to wszystko jest w miarę ok.
Cena dla forum to 2,5 tyś z możliwością negocjacji.
Na prawdę mi zależy na sprzedaży w całości, jeszcze pojeździ spokojnie parę lat!
Proszę dzwonić - 505 507 211
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-subar ... 3cca3dff73
Sprzedam Legacy 89r 1.8 4x4 kombi reduktor
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!