Nawet eMTi się załapał jak nie ogarnął STIja

Link: http://www.youtube.com/watch?v=x6xAjC-qmEc
no to wiemy już wszystko....burat pisze: [film youtube]
"pełna petarda"![]()
![]()
![]()
![]()
wcześniej zrobił podobny wykład w Krakowie na AGH (Akademii Głównie Humanistycznej
Przecież brzozy tam nie było.TERZO pisze:Ja bym sprawdził czy na fotelach są ślady trotylu..
Dokładnie. Tylko tu nikt nie poucza.jarmaj pisze:Przebrnąłem z trudem przez ten wątek. Ja pierdolę.
Jak ktoś, kto 3 na krzyż amatorki przejechał chce pouczać ludzi ścigających się zawodowo, mówić co powinni zrobić, to robi tylko i wyłącznie z siebie aroganta, który w ten sposób udowadnia, że nie ma bladego pojęcia w temacie który porusza.
Eryk Mełgwa pisze:A taka refleksja...Robert Kubica jest Polakiem, na każdym kroku podkreśla to z całą mocą, na każdym rajdzie szczególnie dba by polska flaga była prawidłowa przy nazwisku (nie Monaco czy Indonezja) jak się czasem zdarzało. I w tej oto Polsce jest jedną z głównych osób, na których można sobie poużywać, pouczać co powinien zrobić, a czego nie, do czego dorósł lub nie i jak powinien jeździć by wszyscy byli zadowoleni. Jak to zwykle bywa w naszym kraju specjalistów od rajdów mamy obecnie więcej niż specjalistów od piłki nożnej. A to dlatego, że czuć zbliżające się sukcesy. Mamy też kompletnych ignorantów, którym nie chce się nawet kliknąć w Internecie i sprawdzić co to jest ten rajd samochodowy, ale pragną się podzielić swoją wybroczyną intelektualną. Cóż mają prawo. My mamy prawo oceniać. Są tacy, którzy kwestionują sukcesy Kubicy. Że tytuł w WRC2 to taka wydmuszka. Pewnie są to Ci sami, który trzymają kciuki by Robert Lewandowski dostał Złotą Piłkę, za to , że strzelił kilka bramek i to nie dla Polski. Tymczasem na świecie tym czego dokonał Robert od września 2012 roku zachwycają się wszyscy. Począwszy od dziennikarzy luźno związanych z dziedziną po absolutnych fachowców, którzy nie jeden rajd widzieli (a niektórzy widzieli wszystkie w erze mistrzostw świata). Kubica za granicą jest wielką gwiazdą, w Polsce należy sprowadzić go na ziemie. Bo jak to? Polak i sukcesy? Bzdura. To nie my.
No i bardzo dobrze napisane, krótko, rzeczowo i bez upiększania. Artykuł dla tych, którzy nie mają pojęcia o rajdach i o tym, o czym sami mówią, czy piszą. To raczej nie przypadek, że artykuł znalazł się na tym samym portalu, co żałosny wywód biednego senatora Pocieja. Mam nadzieję że się chłopina douczyeMTi pisze: A tu na odrutkę drobny głos rozsądku na całe hejterstwo![]()
Sebastian Rolewski pisze:A za co ma przepraszać bandę pierdolonych gimbusów? Co go obchodzi grupa na facebooku patusów których jedyny kontakt motoryzacją to ścigacz na ekranie komputera? Do tego powiedział samą prawdę bo Kubica gdzie nie startuje to albo ląduje na drzewie albo w rowie. Ktoś powinien mu zabrać prawko i nauczyć go jeździć bo jeszcze nie daj boże kiedyś kogoś zabije.