[S]Turbina turbo turbosprężarka Impreza wrx sti GC TD05
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S]Turbina turbo turbosprężarka Impreza wrx sti GC TD05
Turbina Subaru Impreza wrx sti GC TD05H
Witam. TD05H Turbina idealna do tunningu samochodów Subaru Impreza GT , WRX , STI oraz Subaru Forester XT - dużo bardziej wydajna niż seryjna sprężarka w STI !!! Zastępuje idealnie słabszą turbinę TD04L.
Pasuje do silników z oznaczeniem EJ20 / EJ25 I NIE TYLKO, PRZY ODROBINIE KREATYWNOŚCI I ODPOWIEDNICH NARZĘDZI MOŻNA OCZYWIŚCIE DOPASOWAĆ DO KAŻDEGO AUTA...
- Model aut Subaru Impreza GC8/GDA/GDB
- Turbina zbudowana na łożyskach ślizgowych
- System chłodzenia turbiny cieczą oraz olejem zapewnia bardzo wydajne chłodzenie podczas ostrej jazdy
- Zawór sterujący doładowaniem w pełni regulowalny (ACTUATOR) - dźwignia sterująca jest regulowana dzięki czemu mamy możliwość manualnej regulacji doładowania turbo.
- 12 ostrzy wirnika w turbinie
Dostałęm ją przy kupnie samochodu i teraz mi zbywa. Cena do negocjacji ewentualna wysyłka do ustalenia. CENA: 700zł. do negocjacji
Witam. TD05H Turbina idealna do tunningu samochodów Subaru Impreza GT , WRX , STI oraz Subaru Forester XT - dużo bardziej wydajna niż seryjna sprężarka w STI !!! Zastępuje idealnie słabszą turbinę TD04L.
Pasuje do silników z oznaczeniem EJ20 / EJ25 I NIE TYLKO, PRZY ODROBINIE KREATYWNOŚCI I ODPOWIEDNICH NARZĘDZI MOŻNA OCZYWIŚCIE DOPASOWAĆ DO KAŻDEGO AUTA...
- Model aut Subaru Impreza GC8/GDA/GDB
- Turbina zbudowana na łożyskach ślizgowych
- System chłodzenia turbiny cieczą oraz olejem zapewnia bardzo wydajne chłodzenie podczas ostrej jazdy
- Zawór sterujący doładowaniem w pełni regulowalny (ACTUATOR) - dźwignia sterująca jest regulowana dzięki czemu mamy możliwość manualnej regulacji doładowania turbo.
- 12 ostrzy wirnika w turbinie
Dostałęm ją przy kupnie samochodu i teraz mi zbywa. Cena do negocjacji ewentualna wysyłka do ustalenia. CENA: 700zł. do negocjacji
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, o 12:06 przez gZeSiU1, łącznie zmieniany 3 razy.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: [S]Turbina turbo turbosprężarka Impreza wrx sti GC TD05
Wiem bo mam taką w imprezie, ale chyba ja wyciągam do forka :-)ekstra pompowanie 

darecki1981 pisze: ekstra pompowanie
ale chyba dosc wysoko sie za to bierze?
Pzw,
MCC
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Zakładasz up pipe i masz lepszy dół, fizyki nie oszukasz w ciśnieniach, ale jak zależy ci na szybszym wzbudzeniu turbo są inne modele, td 05 jest pancerną maciorąbrahu pisze:mcc, tak, TeDe05 dość późno wstaje

cenne info, a jeśli wymieniłby na jakiś customowy kolektor, da to jeszcze coś?darecki1981 pisze: Zakładasz up pipe i masz lepszy dół
moim zdaniem akurat temu modelowi sprezarki to juz wiele nie pomoze - to stara dosc konstrukcja... Z tego co czytalem byly nastepne wersje, ktore zaczynaly pompowac nizej i w szerszym zakresie obrotow.
Pzw,
MCC
Pzw,
MCC
No ale jak już się obudzi to potwór:) A o to chodzi w sporcie;)
P.S. Nowa cena: 550zł chcę się pozbyć tego.
P.S. Nowa cena: 550zł chcę się pozbyć tego.
-
[email protected]
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester
- Polubione posty: 0
-
ziebowski7
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Bug eye 2002
- Polubione posty: 0