Generalnie zależy czego oczekujesz, jadąc do Mielna z Poznania, całkiem dobrze prowadziło, jedynie dość dziwne że przez Piłę kierowało przez centrum, a nie obwodnicą, obwodnica figuruje na mapie.
Problemy zaczęły się później chcąc jechać z Mielna do Kołobrzegu wytyczało drogę przez Koszalin->Karlino i jeszcze gdzieś jeszcze, trasa liczyła przeszło 90km, gdy można dojechać 11, która zresztą figuruje na mapie i wtedy mamy jakieś 35km. Często kazało mi skręcić w jakieś drogi których nie ma i raczej od dawna nie istnieją, o ile w ogóle kiedyś istniały, bo stoją w tym miejscu bardzo stare domy. Zauważyłem również iż niektórych dróg nie ma które są dość znaczące w danej miejscowości i nie są to nowe drogi.
Później jechałem jeszcze do Świnoujścia i również wyznaczyło trasę która miała coś koło 240km, ja dojechałem po 150km. Natomiast droga powrotna z tamtąd do domu, znów przebiegała bez większych problemów, jedynie w Gorzowie Wlkp nie było obwodnicy więc chciał prowadzić przez centrum.
Nie wiem czym spowodowane są owe problemy dotyczące dziwnego prowadzenia, bądź wyznaczania drogami których nie ma, gdyż widzę, że mapy są dość aktualne, posiada często drogi które były oddane do użytku około 1-2lata temu.
Generalnie rzecz biorąc powiem, że zakup się opłaca, gdyż jeśli nie zawsze będziemy uparcie wierzyć temu co wytycza navi, tylko trzeźwo spojrzymy na trasę i po drodze na drogowskazy, to dojedziemy do celu.
A co dla mnie najważniejsze, spełnia funkcję iż nie wiedząc gdzie mam dojechać, mogę sobie to sprawdzić i poruszając się nie muszę ciągle patrzeć na nazwy ulic i patrzeć na mapie gdzie jestem, tylko wiem gdzie owy cel już się znajduje