[S] Subaru Forester MY06 2.5 XT - SALON POLSKA

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Lev
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester MY06 2.5 XT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Forester MY06 2.5 XT - SALON POLSKA

Post 23 sty 2014, o 14:11

Nadszedł trudny moment rozstania z moim autem (wymiana na większe). Jest to Subaru Forester MY06 2.5 XT w manualnej skrzyni biegów. Aktualny przebieg to 118.000 km, auto kupiłem od dobrze znanego mi pierwszego właściciela przy przebiegu 89.000 km.

Forek był kupiony w salonie i innego warsztatu niż ASO nie widział (z wyjątkiem ostatniej wymiany tylnych amortyzatorów, które zrobiłem u Jarka Pielaka w Józefowie). Cała historia auta i dokumentacja napraw do wglądu.

Forek ma dość niespotykaną wersję wyposażenia: jasna skóra, polska nawigacja, panoramiczny szyberdach. Auto jest bardzo zadbane, zarówno ja jak i poprzedni właściciel podchodziliśmy do niego z miłością i szacunkiem (oczywiście obydwaj niepalący!). Forek jest garażowany, olej wymieniany sumiennie, ja osobiście nie jestem rajdowcem więc mam wrażenie, że nawet nie wiem jakie drzemią w nim możliwości.

W “zestawie” komplet opon letnich (Yokohama + felgi 17) oraz zimowych (Nokian felgi 16). Akumulator wymieniony 2 lata temu.

Książka serwisowa do tej pory jest sumiennie wypełniana poza ostatnim przeglądem przy 112.000 km.

Auto miało wymieniony rozrząd + uszczelki głowic przy 70.000 km. Wymienione też zostało sprzęgło oraz przesuwka 5 biegu przy przebiegu 77.000 km (wady fabryczne). W czasie mojego posiadania, nie było żadnych większych napraw, tylko zabiegi eksploatacyjne (zawieszenie tył i przód, klocki, itp.).

Dorobiłem się 2 rys “parkingowych” na zderzakach. Każda ma ok 2 cm, można łatwo usunąć. Jest też małe wgniecenie na klapie tylnej, które odziedziczyłem po poprzednim właścicielu. Jest mało widoczne więc ja osobiście nie bawiłem się w usuwanie go.

Cena: 46.900 PLN. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

Wrzucam kilka fotek, postaram się uzupełnić o te na zimowych felgach.
male5.jpg
male4.jpg
male3.jpg
male2.jpg
male1.jpg

Lev
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester MY06 2.5 XT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Subaru Forester MY06 2.5 XT - SALON POLSKA

Post 5 lut 2014, o 11:52