Qrfa
Zima w górach 2013/2014
Re: Zima w górach 2013/2014
Arti, mega gratsy za profi rapor, na zdjęciach nie wygląda chyba aż tak źle, sam nie wiem..
Qrfa
na ostudzenie popędu oglądnąłem sobie film pt. "Jak otworzyć konserwę by Stig" ale jak zobaczyłem "Short winter movie" to znowu mi ciśnienie skoczyło 
Qrfa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To jak to, kolegę w EVO wystawiasz na ciężką próbę w takich trudnych warunkach samemu nawet nie podejmując rękawicy po trzech miesiącach zapowiedzi zimowej maestrii?booSTi pisze: Czekamy na bandy, grasujące imprezami w górach
Marchewy wychodzą na zimowych grządkach.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=vAXwU71mq0s
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, o 21:34 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.

Arti pisze: Marchewy wychodzą na zimowych grządkach.
booSTi zawstydź kolegę, bo tu z jakimiś marcheweczkami wyskakuje
Mój strzela ale ogniem to chyba nie ziaje
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
a w mojej, to strzela ale driver, ale z doopyryjeks pisze: Mój strzela ale ogniem to chyba nie ziaje
to przez te marchewyFUX pisze: Arti, error z filmikiem.
W końcu się śniegu doczekaliście
Genialne są te Wasze trasy i umiejętności
Na północy jeziora zamarzają i też coś mam nadzieję niedługo polatamy 
Arti, mega raport, mega filmiki, mega boczury, mega marchewy.
Czarnego jeszcze nie spuszczam ze smyczy w góry, bo jak zacznie miotać ogniem na każdym winklu to cały śnieg stopi
Czarnego jeszcze nie spuszczam ze smyczy w góry, bo jak zacznie miotać ogniem na każdym winklu to cały śnieg stopi
Noo trzeba przyznać, że z mieszczuchów, w zeszłym sezonie najwięcej km wyjeździł chyba booSTi 
A był taki tydzień, że z trzema ekipami leciałem trzy dni pod rząd
Ech to były czasy. Dzwony, ocierki, ratowania i całowanie z wiaduktem 
booSTi pisze:A był taki tydzień, że z trzema ekipami leciałem trzy dni pod rządEch to były czasy. Dzwony, ocierki, ratowania i całowanie z wiaduktem
A i Ciara zawsze Ci towarzyszyl i pozyczal radio w biedzie a Ty mi kase na paliwo jak sie zagalopowalem
to tak jak mój... A jak wywaliłem blow-offa, to jakby też mniej już strzelał..ryjeks pisze: Mój strzela ale ogniem to chyba nie ziaje
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Warunki, trzeba przyznac pozostawiaja bardzo wiele do zyczenia. Dzisiaj 100 km praktycznie na marne. Przyjda lepsze czasy

Warunki bardzo trudne, ale treningowo na plus, bo kto nie ogarnie ten znika w otchłani austriackich lasów
-10/-12*C zrobiło dużą przyczepność, czyli było łączenie 3 zakrętów w jeden przy dziwnych prędkościach,
a pod spodem czaił się lód...
Bardzo wymagająco ale fajnie i kilka zakrętów z przytupem
Dzięki Panowie, jaja już macie odpowiednio poszperowane po dzisiejszym
Czekamy na armagiedon śnieżny
-10/-12*C zrobiło dużą przyczepność, czyli było łączenie 3 zakrętów w jeden przy dziwnych prędkościach,
a pod spodem czaił się lód...
Bardzo wymagająco ale fajnie i kilka zakrętów z przytupem
Dzięki Panowie, jaja już macie odpowiednio poszperowane po dzisiejszym
Czekamy na armagiedon śnieżny
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Szczerze to nie ma nic ciekawego, nawet mi się nie chce sklejać kolejnego nudnego onboardu.
Poza tym nakręciło się wszystko o źle o 90*C, bo obiektyw się zapomniało przestawić
Poza tym nakręciło się wszystko o źle o 90*C, bo obiektyw się zapomniało przestawić
ahahahahahhaha..... ach ten obracany obiektyw w drifcieryjeks pisze: Poza tym nakręciło się wszystko o źle o 90*C, bo obiektyw się zapomniało przestawić
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: ahahahahahhaha..... ach ten obracany obiektyw w drifcie
Czekałem na ten wpis
ALe kleję coś tam, potem obrócę, gówno będzie widać ale będzie
damn, nie wiedziałem, że tam mamy tak blisko drogi nieosłonięte drzewa
Czego to się człowiek dowiaduje, jak band nie ma
Co prawda bez śniegu, ale na taką kompilację wpadłem... jest kilka przesoczystych boczurów, Hołek się kilka razy załapał... Generale pełna petarda non stop, te obecne "wurce" to powinny haratnąć w rajtuzki od oglądania ich prekursorów
Link: http://www.youtube.com/watch?v=YyH364G7nQI
Co prawda bez śniegu, ale na taką kompilację wpadłem... jest kilka przesoczystych boczurów, Hołek się kilka razy załapał... Generale pełna petarda non stop, te obecne "wurce" to powinny haratnąć w rajtuzki od oglądania ich prekursorów
Link: http://www.youtube.com/watch?v=YyH364G7nQI
ryjeks widze ze was dosyc daleko ponioslo w poszukiwaniu sniegu
. I odrazu mi sie przypomina moja pierwsza wizyta poza drogą i waszą pomoc przy wyciąganiu 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=98Lj340owHQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=98Lj340owHQ