Jest gorzej.Alan, Alan, Alan! pisze: A spróbuj powiedzieć, że ten płyn do czyszczenia jest gówniany...
Tutaj spróbuj powiedzieć, że jakiś inny płyn do czyszczenia też, o dziwo, czyści...

Jest gorzej.Alan, Alan, Alan! pisze: A spróbuj powiedzieć, że ten płyn do czyszczenia jest gówniany...
Piter 35,Piter 35 pisze:Odbieram w poniedziałek 5c , ktos powie ,że nie stać mnie na 5s wiec kupuje wersje dla ubogich, ale system w IPadzie mi przypasował , po zmianie na nowe ios7 , jeszcze bardziej , wiec biorę plastikowe jabłko .
Ale nie mam ochoty wydawać 1000 czy 1500 zł na telefon . Wolę 500 z kiermanki wyciągnąć .
Dzisiaj bawiłem się jakimś macbook pro u kumpla i był. Trzeba było nacisnąć w prawym dolnym rogu. Niestety nie miałem okazji 'dotknąć' iOS, bo był zainstalowany Windowsrrosiak pisze: A prawy klawisz przy gładziku w makach już jest?
Wiem, ale tu o przyzwyczajenie chodziBilex pisze: Wystarczy stuknąć dwoma palcami... Daaa-a...![]()
I właśnie takie przypadki dziwią mnie najbardziej, bo na cholerę wówczas jabłko.Godlik pisze: Niestety nie miałem okazji 'dotknąć' iOS, bo był zainstalowany Windows![]()
Akurat to mnie najmniej w tym wszystkim zniechęca.Godlik pisze: No ale kurna ta cena...
No jak to po co? Do lansu oczywiścierrosiak pisze:I właśnie takie przypadki dziwią mnie najbardziej, bo na cholerę wówczas jabłko.Godlik pisze: Niestety nie miałem okazji 'dotknąć' iOS, bo był zainstalowany Windows![]()
rrosiak pisze: I właśnie takie przypadki dziwią mnie najbardziej, bo na cholerę wówczas jabłko.
siewcu pisze: Jest coś takiego w maku? Wyłącza to dysk jak wykryje jakieś tam przeciążenie.
Лукашэнка pisze: gregski, to wytłumacz mi proszę co jest lepszego w tym macowym backupowianiu, od automatycznego backupowania, które można sobie ustawić w Historii Plików w Windows 8.1?
Alan, Alan, Alan! pisze: Generalnie to jak poczytam w różnych miejscach o apple, to mam wrażenie, że to taki nowoczesny amway. A spróbuj powiedzieć, że ten płyn do czyszczenia jest gówniany...
od jakiej wersji macos?A ja mam za to od razu za darmoche podglad ekranu tej mojej mlodziezy, gdybym sie czyms jednak zaniepokoil.
gregski pisze: od jakiej wersji macos?
Tak przy okazji - czy jest jakiś lepszy patent żeby zabezpieczyć dostęp do netu latorośli niż przeglądarkowe filtry?hati pisze: A dzieci niech sie uczą obejsc szlabany starego
Kiedyś używałem softu o nazwie Visikid. On nie blokuje, tylko raportuje Tobie ile czasu dziecko spędza czasu przed kompem i na co. Nie jest to narzędzie represji, lecz pewnej prewencji. Jak zobaczysz, że zagląda nie tam gdzie trzeba, to możesz przeprowadzić rozmowę wychowawcząBilex pisze:Tego się właśnie obawiałem...
Córka ma Windowsa. Używa całkiem racjonalnie i boi się stron o tematyce innej niż szuka. Na razie...
Arno pisze: Bardzo możliwe, że dla naszych speców od IT lepsze są PCty, zresztą ta lepszość może się brać po prostu z tego, że na studiach robią wszystko na PCtach, że od dziecka pracowali na PCetach i że większość klientów pracuje na PCtach… Mają te pecety obcykane do ostatniego przecinka. A Maki są im obce. A przez to złe - jak nieznana potrawa, kiedy się ma sześć lat.
Bilex pisze: Tak przy okazji - czy jest jakiś lepszy patent żeby zabezpieczyć dostęp do netu latorośli niż przeglądarkowe filtry?
Tak, żeby mogła sprawdzić czym żywią się pieski preriowe ale nie trafiła na Two girls and a cup