Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
też mnie się wydaje że GLK...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Może jeszcze załóżmy temat auto w ostatnią podróż. W sumie jeszcze nie widziałem samochodu pogrzebowego marki subaru może jakiś przedłużany forester 

"OLD SUBARU NEVER DIE"
FUX, ja mam budżet na budżetowe C.
A to SL istotnie piękne, ale jak wiele aut zbyt drogich po prostu niesmaczne cenowo, nie można w biednym kraju napierdzielać po ulicy autem za 800-milion. Chociaż by nas było stać.
Rozumiem, kilku najbogatszych w kraju - zgoda. Ale lekko zamożniejsi? Pokazywanie ale czego?
Zresztą są też szajbusy, które każdą kasę na super auto wydadzą.
Przykład daję:
Mój stary w Norwegii pracował w Norsk Polarinstitutt. Pracował tam na dość niskim stanowisku miły Polak.
Polak miał syna w USA, syn się dorobił. I kupil ojcu marzenie - super Merecedesa ( używanego lekko) i wysłał do Norwegii z opłaconym podatkiem, cłem…
Ojciec zaczął dumnie jeździć, parkować przed instytutem.
Wkrótce spotkał go ostracyzm.
A to SL istotnie piękne, ale jak wiele aut zbyt drogich po prostu niesmaczne cenowo, nie można w biednym kraju napierdzielać po ulicy autem za 800-milion. Chociaż by nas było stać.
Rozumiem, kilku najbogatszych w kraju - zgoda. Ale lekko zamożniejsi? Pokazywanie ale czego?
Zresztą są też szajbusy, które każdą kasę na super auto wydadzą.
Przykład daję:
Mój stary w Norwegii pracował w Norsk Polarinstitutt. Pracował tam na dość niskim stanowisku miły Polak.
Polak miał syna w USA, syn się dorobił. I kupil ojcu marzenie - super Merecedesa ( używanego lekko) i wysłał do Norwegii z opłaconym podatkiem, cłem…
Ojciec zaczął dumnie jeździć, parkować przed instytutem.
Wkrótce spotkał go ostracyzm.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
podobno to Dacia Duster 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
FUX, a dojechałeś tam prze Hiszpanię czy przez Turcję? Gratuluję, bo żeby tam dojechać, to niezłe bezdroża trza pokonać. Ile czasu żeś jechał?
O dwie...gregski pisze:Dlugo. Do tego stopnia, ze mu sie model postarzal o jedna generacje ;)

No i dominex.pl ma XV. Nawet się przejechała kawałek.
Dzięki za życzenia dla dom,inexa.
Potrzebuje ich ze względu na kłopoty kręgosłupowe. Jak nie urok to…
XV 2.0 benzyna CVT. Na mój gust idealne rozwiązanie dla kobity, cisza w środku niebywała.
Nieco wyżej, płynnie i pokonuje dziiury, krawężniki… śniegi syberiii
Potrzebuje ich ze względu na kłopoty kręgosłupowe. Jak nie urok to…
XV 2.0 benzyna CVT. Na mój gust idealne rozwiązanie dla kobity, cisza w środku niebywała.
Nieco wyżej, płynnie i pokonuje dziiury, krawężniki… śniegi syberiii
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 34#p396034Godlik pisze:Gratulacje! Jaki kolor?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 312 razy
- Polubione posty: 60 razy
To bierz XV! Moja mama od trochę ponad roku jeździ takim, jak kupił Arno (2.0 N/A CVT) i jest bardzo zadowolona!danikl pisze:
Też mi chodzi po głowie XV![]()
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 104 razy
- Polubione posty: 168 razy
Na razie czekam na nowe przepisy dotyczące VATSo What! pisze:To bierz XV! Moja mama od trochę ponad roku jeździ takim, jak kupił Arno (2.0 N/A CVT) i jest bardzo zadowolona!danikl pisze:
Też mi chodzi po głowie XV![]()

Mariusz - gratulacje, będzie fajna jazda 
pozdrów Monię
PS. nie zyczę stopy wody pod kilem, ale może stopy śniegu pod kołami

pozdrów Monię
PS. nie zyczę stopy wody pod kilem, ale może stopy śniegu pod kołami

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 312 razy
- Polubione posty: 60 razy
Koniecznie przetestuj! CVT dla kobiety jest idealne. W trybie "trybie ręcznym" nawet Tobie powinno się spodobaćdanikl pisze: Jeżeli będą jeszcze auta z tym 15tys. rabatem to jest faworytem. Tylko nie wiem: manual czy automat (nie jeździłem tym automatem)![]()