freediver- opinie o urzytkowniku
freediver- opinie o urzytkowniku
Witam,
Czy moge dostac jakies opinie o uzytkowniku "freediver"
Ma on do zaoferowania skrzynie biegow ktora wysle po wczesniejszej wplacie na konto
Czy jest to osoba godna zaufania?
prosze o opinie
dziekuje
Czy moge dostac jakies opinie o uzytkowniku "freediver"
Ma on do zaoferowania skrzynie biegow ktora wysle po wczesniejszej wplacie na konto
Czy jest to osoba godna zaufania?
prosze o opinie
dziekuje
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 10:07 przez Cepel, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: freediver- opinie o urzytkowniku
Cepel, miałem przyjemność poznać go osobiście i wrażenie sprawiał dobre, ale ręczyć nie mogę
A nie możecie się dogadać, abyś z góry pokrył tylko koszty ubezpieczonej przesyłki pobraniowej? Wówczas ryzyko po obu stronach jest minimalne.
Popraw temat, bo oczy bolą

A nie możecie się dogadać, abyś z góry pokrył tylko koszty ubezpieczonej przesyłki pobraniowej? Wówczas ryzyko po obu stronach jest minimalne.
Popraw temat, bo oczy bolą

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubione posty: 0
Cepel, jak już mnie sprawdzasz to może też napisz wszystko jak sprawa wygląda.
Od początku informowałem cię o warunkach zakupu, były one też jasno i wyraźnie napisane w ogłoszeniu. Jeśli ci to nie pasuje to po prostu poszukaj innej skrzyni i kup od kogoś innego. Zastanawiam się czy znajdziesz jelenia który zgodnie z twoim żądaniem wyśle ci skrzynię za pobraniem, na gębę.
Nie chcesz licytować na allegro, nie chcesz przedpłacić, organizujesz transport bez mojej wiedzy! a ja potem tłumaczę kurierowi że wcale się z tobą nie dogadałem. Człowieku, z jakiej ty planety jesteś? Zaproponowałem ci jawną i bezpieczną transakcje przez allegro, nadal ci to nie pasuje więc nie mamy o czym dalej dyskutować. To że nie wysyłam za pobraniem to moja sprawa, próbowałem ci wyjaśnić dlaczego ale po kilku próbach nadal nie rozumiesz. Jeśli mój mechanik zgodzi się nadać przesyłkę i załatwić wszystkie formalności związane z pobraniem, to nie ma problemu. Ale zalicytować musisz.
Od początku informowałem cię o warunkach zakupu, były one też jasno i wyraźnie napisane w ogłoszeniu. Jeśli ci to nie pasuje to po prostu poszukaj innej skrzyni i kup od kogoś innego. Zastanawiam się czy znajdziesz jelenia który zgodnie z twoim żądaniem wyśle ci skrzynię za pobraniem, na gębę.
Nie chcesz licytować na allegro, nie chcesz przedpłacić, organizujesz transport bez mojej wiedzy! a ja potem tłumaczę kurierowi że wcale się z tobą nie dogadałem. Człowieku, z jakiej ty planety jesteś? Zaproponowałem ci jawną i bezpieczną transakcje przez allegro, nadal ci to nie pasuje więc nie mamy o czym dalej dyskutować. To że nie wysyłam za pobraniem to moja sprawa, próbowałem ci wyjaśnić dlaczego ale po kilku próbach nadal nie rozumiesz. Jeśli mój mechanik zgodzi się nadać przesyłkę i załatwić wszystkie formalności związane z pobraniem, to nie ma problemu. Ale zalicytować musisz.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 10:56 przez freediver, łącznie zmieniany 1 raz.
zrobiłem ostatnio eksperyment, wysłałem reflektor do Forysia, tak po prostu na swój koszt bez żadnych pobrań, żeby nabywca( mało udzielający się Forowicz) mógł sobie sprawdzić czy mu pasuje towar ( używany). Po dotarciu przesyłki otrzymałem potwierdzenie, jeszcze tego samego dnia poszedł przelew
pomimo że wartość transakcji była niewielka nie zachęcam do takiego zachowania
ale naprawdę miło że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie

pomimo że wartość transakcji była niewielka nie zachęcam do takiego zachowania

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Grubo... nie ma to jak kupujący organizujący transport za pobraniem (patrz felgi do Porsche
)

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Zasada jest prosta. Zadnych pobran. Jesli nie pasuje, to do sklepu po nowe.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Przy małych transakcjach można sobie na to pozwolić. I jest zwykle bardzo miło, serce rośnie itd.... Ale świat jest niestety pełen niedobrych, nieuczciwych ludzi, dla których nawet 50zł jest warte oszustwa i utraty dobrego imienia.esilon pisze:zrobiłem ostatnio eksperyment, wysłałem reflektor do Forysia, tak po prostu na swój koszt bez żadnych pobrań, żeby nabywca( mało udzielający się Forowicz) mógł sobie sprawdzić czy mu pasuje towar ( używany). Po dotarciu przesyłki otrzymałem potwierdzenie, jeszcze tego samego dnia poszedł przelew![]()
pomimo że wartość transakcji była niewielka nie zachęcam do takiego zachowania![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
freediver, to jeszcze prośba, żebyś nie sprzedawał mu tej skrzyni zanim nie poprawi tego obrzydliwego błędu ortograficznego w temacie 

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Konto usunięte pisze:freediver, to jeszcze prośba, żebyś nie sprzedawał mu tej skrzyni zanim nie poprawi tego obrzydliwego błędu ortograficznego w temacie

-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
chyba, że jesteś "urzytkownikiem"Konto usunięte pisze:freediver, to jeszcze prośba, żebyś nie sprzedawał mu tej skrzyni zanim nie poprawi tego obrzydliwego błędu ortograficznego w temacie