a wygląda to tak:
[Z] lusterka WRC carbonowe
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[Z] lusterka WRC carbonowe
zamienię lusterka typu WRC carbonowe stan bdb, na oryginalne EUROPEJSKIE elektryczne oczywiście z dopłatą z nie mojej strony...
a wygląda to tak:
a wygląda to tak:
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [Z] lusterka WRC carbonowe
Ja mam odwieczny dylemat, bo bym sobie takie założył do Błękitnej, ale ciągle się waham 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

nowe kosztują grubo ponad klocka... tak myślałem ze pincet plus serie zebym miał jakieś i będzie OK...?
mam jeszcze grilla carbonowego (częściowo), o tego http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=21&t=12997 do sprzedania jak by kto chciał, bo zakładam serie...
Te lusterka to bardziej bajer, bo tak między Bogiem a prawdą jedno wielkie g...o w nich widać;)
bajer nie bajer zależy do czego komuś posłużą
, co do widoczności to faktycznie słabiutko... Kraftpol sobie podszlifował szkła w swoich i przykleił bardziej na zewnątrz żeby się bardziej wychylały i naprawde nieźle w nich widać !!!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
beben, widziałem się dziś z Vaginem, on ostatnio rzadko zgląda na forum, ale mówił, że za 600 Ci je odda, tylko najlepiej jakbyś miał jeszcze standardowe lusterka, żeby miał co założyć. Zresztą
PW.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW