Sprzedane - zamykamy
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedane - zamykamy
Cześć
Z powodu pomysłu zmiany auta mam do sprzedania następujące rzeczy :
- felgi 17" wrx (dekielki są) proste, nie naprawiane, nie spawane, a mam jakieś opony do nich jak coś cena 1000 zł + wysyłka
- radio 2 din oryginalne subaru kupione ok. 2 lat temu, ale większość przeleżało w szafie (poprzedni właściciel zamontował wejście na wzmiaczniac) radio całe, sprawne, nie zniszczone cena 300 z wysyłka
link ze zdjęciami : http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... aru-2-din/
Z powodu pomysłu zmiany auta mam do sprzedania następujące rzeczy :
- felgi 17" wrx (dekielki są) proste, nie naprawiane, nie spawane, a mam jakieś opony do nich jak coś cena 1000 zł + wysyłka
- radio 2 din oryginalne subaru kupione ok. 2 lat temu, ale większość przeleżało w szafie (poprzedni właściciel zamontował wejście na wzmiaczniac) radio całe, sprawne, nie zniszczone cena 300 z wysyłka
link ze zdjęciami : http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... aru-2-din/
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, o 17:55 przez Krzychu91, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: [S] backbox devil, kolektor borla, felgi wrx, radio subaru
Krzychu91 pisze: - backbox devil w bardzo dobrym stanie kupiony kilka dni temu na forum od Pawlaswrc cena 600 zł + wysyłka
jak z glosnioscia tego cuda? Jaka srednica?
Pzw,
MCC
Z tego co się dowiadywałem to średni głośno tak w skali 3/5 :) lepiej niż prodrive :) z tego co słyszałem bo sam nie zdążyłem zamontować :) 2,5"
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
josedinner, Dokładnie takie rozstaw śrub ;)
- josedinner
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Jestem mocno zainteresowany. Czy mozna je zobaczyc we Wroclawiu?
Można nie ma problemu ;) 695-912-795 tu masz mój numer telefonu jak coś to dzwoń ;)
Dokladnie backbox jedzie do 3city po 17 lutego :) 

If in Doubt just flat out ....
Więc tak pozostały felgi i radio ;) kupcie jeszcze felgi, a może stanę się szczęśliwym posiadaczem imprezy wrx'a z hatback :) (szczęśliwy dopóki nie padnie silnik )
backbox sprzedany
kolektor sprzedany

backbox sprzedany
kolektor sprzedany
Felgi sprzedane! Proszę o zamknięcie :)