Pobawiłem się też ustawieniami DCCD. Full Lock na te warunki w wielu miejscach nie był dobry (duże rondo, i 90 stopniowe winkle). Na duzym rondzie płużył mi masakrycznie i musiałem ostro go rzucać aby coś bokiem polecieć inaczej permanentna podsterowność
Za to jak go rozpiąłem do połowy to wówczas podsterowność wyraźnie się zmniejszyła ale za to na wyjściach z zakrętów dupa uciekała.
Czyli trzeba zbierać na jakiś sterownik w stylu Pectel tudzież Motec
Stara zasada że dobra opona to już połowa sukcesu (ja uważam że 75%) tym razem również się sprawdziła. Dobra guma to podstawa a pozostałe rzeczy to już tylko dodatek.
BooSTI i eMTi i Tomalozi zlali mnie strasznie. Połowę treningu jechałem czasówkę a mimo to brakowało mi do nich bardzo dużo, jednak się nie przejmuję, miękki slick czeka w garażu na kolejne wlta
No jak to? Zgubiłeś mnie. Ten pokrętownik co masz to nie daje rady? Myślałem, że jak ustawisz GAZ 100%, BREJK 30%, to na dojściu do zakrętu ci rozepnie central i nie będzie płużył, a na wyjściu przy bootowaniu zepnie i dupa nie ucieknie...
booSTi pisze:No jak to? Zgubiłeś mnie. Ten pokrętownik co masz to nie daje rady? Myślałem, że jak ustawisz GAZ 100%, BREJK 30%, to na dojściu do zakrętu ci rozepnie central i nie będzie płużył, a na wyjściu przy bootowaniu zepnie i dupa nie ucieknie...
W teorii zawsze ładnie to wygląda, suma sumarum używam tylko jednego pokrętełka, nie wiem po co reszta ale niech będą, bo wyglądają kosmicznie i konkurenci mają większejszego pietra, jak coś przy nich majstruję przed startem
brahu pisze:
a niech mają chłopaki chociaż raz w roku radochę
booSTi pisze:Może w ogóle żadne z tych pokrętełek nie jest podpięte?
Teraz zaczynam się zastanawiać czy mam w ogóle DCCD
Żadne SriDiCiDi Ci nie potrzebne. Masz umiejętności! Ten twój sterownik nie nazywa się czasem plecebonics? Mi tylko brakuje miętkiego slicka, -3 stopni negatywu i wtedy znajdę gdzieś te 0,2s by wskoczyć na podium
Nie, tu trzeba (jak kierownik Marek z Dzierżoniowa) -2 na przód i -1 na tył Umówimy się kiedyś na "zimówkach", to Tomek Twoje następne zdjęcie będzie pierwsze
BooSTi dzieki za przejażdżkę było tłusto :D tak jak mówiłem jesteś zaginionym kuzynem Kena Blocka :P mam pytanie poza konkurencja : jaki macie pomysł na sprzegło do gt bo mam na wierzchu a juz jest do wymiany ? Z góry dzieki za pomoc :)
A nie chcesz używki? Mam nawet zdrowy zestaw, wygląda na OEM. Dostałem razem ze skrzynią z Type R, ale raczej go nie będę zakładał i tak sie zastanawiam, co z nim zrobić. Jak byś był chętny, to daj znać, przyjedziesz, zobaczysz i może Ci się spodoba. U mnie leży i czeka w sumie nie wiem na co?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW