Auto musi cały czas myszkować w innym razie jazda się nie klei.
Nic tylko czekać na następny rajd

Na pewno ich słyszałbooSTi pisze: zwłaszcza że kibice go zwalniali...
Poczytaj przepisybooSTi pisze: Przecież to międzynarodowy znak używany przez kibiców do zwalniania kierowców. Już widzę jak pilot leci wystawić trójkąt ostrzegawczy sto metrów za auto
no dokładnie jak to w moim podpisku.. Ayrton Senna po testach w rajdówce na szutrze powiedział: "If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on."ryjeks pisze: Z tym jechaniem za wolno na luźnych nawierzchniach to sama prawda.
Auto musi cały czas myszkować w innym razie jazda się nie klei.
Sokolim Okiem
Kolejny Polak w rajdowych mistrzostwach świata: Szymon Kornicki weźmie udział w organizowanej przez M-Sport serii Drive DMACK Fiesta Trophy. Dwanaście załóg w Fordach Fiesta R2 będzie walczyło na trasach pięciu rajdów WRC, w Portugalii, Polsce, Finlandii, Niemczech i Francji. Jest się o co bić: zwycięzca wystartuje w siedmiu rundach WRC-2 w sezonie 2015 za kierownicą Forda Fiesty R5.
Spośród 24 chętnych wybrano szczęśliwą dwunastkę. 31-letni Kornicki jest najstarszym kierowcą w mocno doborowym gronie. Jego rywalami będą m.in. Quentin Gilbert (trzeci w zeszłorocznych mistrzostwach WRC-3), Tom Cave (wygrywał oesy w WRC-2 w ostatnim Rajdzie GB), Max Vatanen (syn mistrza świata z sezonu 1981, Ariego Vatanena) oraz czołówka zeszłorocznych mistrzostw Junior WRC.
jak miłoryjeks pisze: I tak sobie teraz myślę o Was
Dokładnie, a ręce obie sprawne....brahu pisze:Jakby zaciągnął hamulec ręczny, to myślę że pojechaliby dalej
źródło: fan page Chuchały na fbWojciech Chuchała:
Nie wiedziałem co zrobić, ale mnie namówiliście.
Wybór więc mógł być tylko jeden.
Zapach nowości unosi się z każdej strony. Nowa rajdowa broń – Ford Fiesta R5. Pierwsze testy już za nami. Niesamowity sprzęt. I jaki wygodny.
Kolejna nowość to pilot.
Czarną robotę z prawego fotela powierzyłem Sebie Rozwadowskiemu. On wie co robić w ciężkich sytuacjach a spokój ducha uzupełnia posiadający olbrzymi zasób wiedzy zespól C-rally.
A co na to mój nowy pilot?
"Sezon 2014 zapowiada się niezwykle emocjonująco. Wracam do pełnego cyklu RSMP, w którym dawno nie startowałem. Nowy kierowca i nowy samochód. Bardzo się cieszę, że będę mógł w tym roku pilotować Wojtka na prawym fotelu w Fieście R5. Obsługą samochodu zajmie się ekipa C-Rally, z którą już się dobrze znamy."
A tak będzie wyglądała nasza rajdówka
Więcej szczegółów już niebawem.
Piszcie czy się Wam podoba