Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
akieś dzieci w straz miejską sie nią bawiły...WRC fan pisze:Nie widział ktoś mojej legitymacji studenckiej ?

Dolce far niente 

WRC fan, powinieneś użyć szukajki

Z nietegesów : okropne okropieństwo
. Kuny dobrały mi się do kabli w samochodzie
. Najpierw przewód od płynu hamulcowego, a teraz kable zapłonowe
Czy jest na to jakiś sposób? Myślę o jakimś sprayu
. Taki dla kotów domowych na ten przykład ? Pomoże 

Z nietegesów : okropne okropieństwo

Czy jest na to jakiś sposób? Myślę o jakimś sprayu

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
A myslalas o kunie z grilla?Doxa pisze:Czy jest na to jakiś sposób? Myślę o jakimś sprayu.
g.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gruby, ja byłabym gotowa zjeść ją na surowo nawet
Tylko weź i to złap 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Ooo!! radekk, dzięki!. Temat jak na zamówienie
.
A Ty chcesz bana na kresce? Chcesz?

A Ty chcesz bana na kresce? Chcesz?

Sam nie wiem, choć powiem że naprawdę kusi znalezienie się w tym elitarnym gronie, ale chyba bardziej ich wnerwie zostając i offtopującDoxa pisze: A Ty chcesz bana na kresce? Chcesz?![]()
![]()

No tak. Rezygnacja, a potem zostaje sie tak jak ja. gruby.Doxa pisze:Tylko weź i to złap
g.
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
Doxa a to na pewno kuna ? bo wiesz przewód hamulcowy to troche podejrzane 

Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Taaa, może od razu strzyga?
Wrocław zaprasza, przeżyj niezapomniane chwile niczym nad Amazonką (rzeką, nie kobietą), 240% wilgotności 25 stopni w cieniu, a dżungla (miejska) równie niebezpieczna i żądna ofiar
Jedyny niedostatek to brak deszczu w południe, ale to się może wkrótce zmienić. Nie czekaj, przyjeżdżaj natychmiast!
Wrocław zaprasza, przeżyj niezapomniane chwile niczym nad Amazonką (rzeką, nie kobietą), 240% wilgotności 25 stopni w cieniu, a dżungla (miejska) równie niebezpieczna i żądna ofiar

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
EterycznyŻołądź pisze: niczym nad Amazonką (rzeką, nie kobietą),

A krokodyle i piranie som, czy tylko Schetyna?EterycznyŻołądź pisze: Jedyny niedostatek to
Ostatnio o żółwiach, które w miejskiej fosie, znudzeni właściciele porzucają....WiS pisze:EterycznyŻołądź pisze: niczym nad Amazonką (rzeką, nie kobietą),![]()
![]()
![]()
A krokodyle i piranie som, czy tylko Schetyna?EterycznyŻołądź pisze: Jedyny niedostatek to

Dolce far niente 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
..żółw, jako najważniejszy z 12 STRAŻNIKÓW nosił Matkę Ziemię na swoich plecach (chyba karapaks).
Nosił i nosił, widział co się na tej biednej geoidzie wyprawia...i nic kurna nie mógł zrobić.
Ale nosił.... i
Przepraszam najmocniej ale tak mnie Mroczna Wieża zakręciła, że se chyba nabędę dwa WISy..
Odpływam
Wasz Gwidon
Piątek Dzień Pedała
HURRAY !
Nosił i nosił, widział co się na tej biednej geoidzie wyprawia...i nic kurna nie mógł zrobić.
Ale nosił.... i
Przepraszam najmocniej ale tak mnie Mroczna Wieża zakręciła, że se chyba nabędę dwa WISy..

Odpływam
Wasz Gwidon
Piątek Dzień Pedała
HURRAY !

Brak podpisu.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS pisze:
A krokodyle i piranie som, czy tylko Schetyna?
Zamiast krokodyli są taksówkarze, a zamiast piranii szaleni motorkowcy, ale za to zamiast komarów są komary.

Bea, oczywiście że nie przewód hamulcowy, mogłoby być ze mną kiepskoBea pisze:Doxa a to na pewno kuna ? bo wiesz przewód hamulcowy to troche podejrzane

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Doxa, to się przypadkiem nie nazywa: "wężyk pod zbiornikiem z płynem hamulcowym"?
Zupełnie jak nad Amazonką!gruby pisze: Wszystkie biblioteki pozamykane :(
EterycznyŻołądź pisze:Zupełnie jak nad Amazonką!gruby pisze: Wszystkie biblioteki pozamykane :(
To gdzie mozna te Amazonke, co to sie nad nia potem jest spotkac?
Jak juz biblioteki nie ma, to...
g.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
EterycznyŻołądź pisze: Doxa, to się przypadkiem nie nazywa: "wężyk pod zbiornikiem z płynem hamulcowym"?
A czy Ty przypadkiem nie miałeś na myśli zbiornika wyrównawczego cieczy chłodzącej

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Brazylia odpadła. Pierwszy raz w tym wieku.
I to do zera!