Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
od razu widać że Ryjeks zrobił dobry wynik - nie ma go na filmiku!! 

Kryształ dominuje w hajlajtach, a kwiatki do wazonu se włoży ;)
Ryjeks ! Gratulacje! Widac ze upalanie w gorach daje niezłe skille. Objechales mnostwo dobrych aut i paru dobrych kierownikow tez, prawie zwyklym GT (no chyba ze wstawiles tam po cichu nitro, jak tu niektorzy planują) ;) Normalnie nie wierze
Cyqan sprzeda w koncu evo 

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Nie taki twardy ten AGX jak go malują
Chyba, że wersję szutrową mi sprzedali hahahahahah.

Chyba, że wersję szutrową mi sprzedali hahahahahah.

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
eMTi pisze: a jak to sprawdzałeś?
Ogladalem w pracy na biezaco djshopa liste, chyba do 3 rundy. Jak pisalem to dwie eveliny okupowaly permanentnie pierwsze miejsca. Pod koniec zobaczylem jakies STI na 1

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Oczywiście dołączam się do gratulacji dla ryjeks-a.
Na następnej rundzie powinieneś się pojawić w żółtej koszulce
Extra wyczyn!!!
Ja ,dałem ciała z tym ciśnieniem
Może na większą liczbę kółek ,to się sprawdza ,ale nie WLTA.
Następnym razem nie dam się tak zmłucić

Extra wyczyn!!!
Ja ,dałem ciała z tym ciśnieniem

Następnym razem nie dam się tak zmłucić

ryjeks, no to Panie GRATULACYJE
Kryształ również super ,w końcu puchar
(wiem jak to smakuje
)
Pany klatkować się i na oesy ,klepać wszystkich
już nie mogę się doczekać takiego forumowego Parc fermé przed jakimiś Kamionkami , Walimiem czy .........

Kryształ również super ,w końcu puchar

Pany klatkować się i na oesy ,klepać wszystkich

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Po filmikach widac ze walka byla twarda. Jednemu koło odlatalo, drugi spalił bryke, zderzaki latały jak liscie jesienią. Do tego booSTI stawial dymne zaslony. Niezle to wyglada 

Jakiś Japończyk w CC, dziwne

ahahahahahwojtas. pisze: od razu widać że Ryjeks zrobił dobry wynik - nie ma go na filmiku!!

te 2 eveliny to ten sam samochód, tylko 2 kierowców - crusarowe Evo, profi rajdówka z podtrzymaniem, ponad 400KM.hati pisze: Jak pisalem to dwie eveliny okupowaly permanentnie pierwsze miejsca
to też profi rajdówka, robiona na lanosie, z homologacją, ale pod wyścigi górskie o ile wiem i też ma w obecnym "odetkanym" setupie okolice 400KM, podtrzymanie i inne zabawkihati pisze: Pod koniec zobaczylem jakies STI na 1 , nie znam czlowieka ale jak zobaczylem czas to pomyslalem ze facet znalazl jakis tajny tunel na skroty.

Ty nie pitol, bo sam jesteś sobie winny, w ilu Ci dzisiaj mówiliśmy, żebyś podniósł?Tomalozi pisze: Ja ,dałem ciała z tym ciśnieniem

burat pisze: już nie mogę się doczekać takiego forumowego Parc fermé przed jakimiś Kamionkami , Walimiem czy ........
jak na razie, to całkiem pokaźne forumowe Parc Ferme jest na rakietowej, nawet sidor raz był, tylko Tobie ciągle nie po drodze

Kurde, looknąłem te hajlajtsy i widać, że zaczynają wszyscy iść coraz grubiej… Tyle akcji… zgubione koła, wyrwane wahacze, latające w powietrze zderzaki, nawet pożar..
ryjeks, ładnie pojechane. Przekładnia robi robotę, tylko na 1 zakręcie musiałeś przełożyć ręce

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dzięki za kolejne miłe spotkanie w gronie forumowiczów. Wielkie gratki dla wszystkich, Tomka, wariata Ryjka (musimy chyba dla Ciebie zrobić jakąś ściepę na konkretną Imprezę, żebyś te Eva pozjadał) no i dla reszty ekipy za świetną jazdę
Ja zająłem zarówno w WLR jak i WLTA 3. miejsce ale z swojej jazdy zadowolony nie jestem... mnóóóóóóstwo głupich błędów (których kulminacją był powtarzany przejazd 4. -
) Do slicka zdecydowanie trzeba się przyzwyczaić i go nauczyć bo to zupełnie inny świat... ale jest potencjał w tych gumach
jak zrobi się cieplej może być ciekawie 

Ja zająłem zarówno w WLR jak i WLTA 3. miejsce ale z swojej jazdy zadowolony nie jestem... mnóóóóóóstwo głupich błędów (których kulminacją był powtarzany przejazd 4. -

no ja dziś pracowałem niestetyeMTi pisze: jak na razie, to całkiem pokaźne forumowe Parc Ferme jest na rakietowej, nawet sidor raz był, tylko Tobie ciągle nie po drodzeA chciałbym zauważyć, że dzisiaj z forumowej ekipy chyba więcej załóg było z Twoich okolic, niż z wro

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

eMTi pisze: ryjeks, jak się z tym czujesz? Teraz wiesz, jak smakuje to, co ja miałem ciągle
Czuję się nieswojo. Jest mi przykro. Koniec darmowych filmików

- wojtas.
- 5 gwiazdek
ten Lanos który wyjeździł pierwszy plac to auto po Koperze więc doinwestowany grubo. 

wojtas. pisze: ten Lanos który wyjeździł pierwszy plac to auto po Koperze więc doinwestowany grubo.
Kwestia czasu

- wojtas.
- 5 gwiazdek
ryjeks pisze:wojtas. pisze: ten Lanos który wyjeździł pierwszy plac to auto po Koperze więc doinwestowany grubo.
Kwestia czasu![]()
![]()
![]()
![]()

też sobie tak mówie...

eMTi, Artura auto nie ma 400KM, ma mniej niż seria cywilna z fabryki... Poniżej 300KM.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
A ile ma momentu ? 

To ten lanos latał ostatnio u nas w Walimiu na "zimowym" chyba?
Tam co innego robi robotę ;)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
no w środowisku chodzi inna informacja
Ale podtrzymanie plus pewnie ponad 500Nm wystarczy, komu potrzebne konie
tu fajna fota:

tu fajna fota:

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna