...myślę, że nadszedł odpowiedni czas, aby zadać pytanie: czy pijemy czy nie?l_ewy pisze:Myślę, że nadszedł odpowiedni czas pochwalenia się kolejnym, wspaniałym potomkiem.
Tak więc, w styczniu urodził mi się drugi syn.
Czy szanowne grono uczestników tej wycieczki chciałoby się spotkać w tym roku, w terminie (jak to ostatnio bywało) końcomajowym-początkoczerwcowym?
W zeszłym roku padły jakieś deklaracje, że może by tak nad morzem, bo nas tam jeszcze nie było

A może Wielkopolska, lub cosik na śląsku? te lokalizacje mają taki plus, że i ze stolnicy i z dolnego śląska jest dobry dojazd - świnki z północy będą miały i tak daleko i tak - chyba że znajdą lokalizację (Kaszuby?) którą reszta wycieczki zaakceptuje
A może inne propozycje?
IMHO nie ma co się bawić w wielkie organizacje, tylko znaleźć miejsce, gdzie za rozsądną opłatą będzie nocleg i wyżywienie - a nasze grono hałasujących świnek nie uprzykrzy życia reszcie mieszkańców - czyt. miejsce dla nas

Więc pytam - Chlejady 2014 tak czy nie?

PS.
Wurc - zanim odpowiesz, sprawdź dobrze kalendarz tym razem

Edyta - wątek zakładam tu, bo więcej ludków tu zagląda - a jezeli trzeba będzie, to się przeniesiemy do spotkań forumowych