VIN – GC8-058377
VIN model number: GC8D4ED
Engine type: EJ20KDW6PR 280 HP
Transmission type: TY752VBCAA
Diff: 4.444
Witam, rozważam sprzedaż świetnie zachowanej sztuki. Scooby u mnie półtora roku, jako dodatkowe autko. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce, a trzecim w ogóle. Ślicznie udokumentowana historia od Japonii przez UK po Polskę uwzględniająca wszystkie przeglądy i wymiany. Zwłaszcza ostatnie 10 lat. Lista z dokładnym opisem dla zainteresowanych. Autentyczny przebieg to 134 tkm. Niedawno zmieniony rozrząd, filtry i oleje oraz komplet przednich hamulców (TRW). Samochód jest w idealnym stanie technicznym. Totalnie seryjny. Nic w w nim jeszcze nie zmieniane, nie ruszane, nie rozkręcane, nie kombinowane, nie tuningowane, słowem dziewica :) Scooby nie miał nigdy wypadku. Wszystkie szyby oryginalne, maska oczywiście alu. Buda zdrowa, niewyhuśtana, zawieszenie seria STI z różowymi kropkami w świetnej kondycji. Co do wyposażenia wszystko działa. Od elektrycznie wysuwanej anteny, przez szyby i lusterka (dodatkowo składane elektrycznie), centralny zamek (sprzężony z alarmem). Klimatyzacja też jest i działa lepiej niż w nie jednym paroletnim aucie. Jest niezdjęty fabryczny limiter prędkości – 180 km/h. Kończąc Scooby technicznie nie wymaga żadnych napraw i wymian. Co do karoserii można by się pokusić o odświeżenie przedniego zderzaka i naprawę przednich lewych drzwi (wgniotka). Jest materiałem na egzemplarz kolekcjonerski. Użytkuje go cały czas, mniej lub więcej w zależności od pogody. Jak jest śnieg innym autem nie jeżdżę