FUX pisze: Dokładnie.
A właśnie, że nie

Ależ ja się całkowicie z tym zgadzam. Też jestem już starym dziadem. A stare dziady zawsze myślą, że mają racjęArno pisze:Przepraszam Fida_ najuprzejmiej, czy poza wycieczkami ad personam, to czy nie zgadzasz się z czytaniem młodym książek? Czy sądzisz że montowanie w autach monitorów w zagłówkach to dobra rzecz, rozwijająca umiejętności myślenia i wyobraźnię dziecięcą?
Jadać dajmy na to do Krakowa 5 godzin młody człowiek bez monitora i gier komputerowych musi się nauczyć zajmować swoimi myślami, obserwuje świat..a nie gapi się 76 raz na ten sam ukochany film
Zawsze, myślą… tak. Ale na ogół mają, czasem jedynie tragicznie nie mają. A młodzi zawsze byli młodzi, o to dowód:Konto usunięte pisze:
Ależ ja się całkowicie z tym zgadzam. Też jestem już starym dziadem. A stare dziady zawsze myślą, że mają rację
a każde dorastające gada: nie będę taki jak moi starzy.Konto usunięte pisze: Ale z was stare dziady. "Za moich czasów to dopiero było, nie to co teraz".... tak gada każde starzejące się pokolenie
ja wogle nie rozumiem dlaczego to taki teraz problem jest jechać z dzieciakiem w podróż. Stejplejszyny, telewizory, tablety, duperele. A wcale stary nie jestem :pArno pisze: Jadać dajmy na to do Krakowa 5 godzin młody człowiek bez monitora i gier komputerowych musi się nauczyć zajmować swoimi myślami, obserwuje świat..a nie gapi się 76 raz na ten sam ukochany film
Arno pisze: Jadać dajmy na to do Krakowa 5 godzin młody człowiek bez monitora i gier komputerowych
No cóż.Alan, Alan, Alan! pisze:ja wogle nie rozumiem dlaczego to taki teraz problem jest jechać z dzieciakiem w podróż. Stejplejszyny, telewizory, tablety, duperele. A wcale stary nie jestem :pArno pisze: Jadać dajmy na to do Krakowa 5 godzin młody człowiek bez monitora i gier komputerowych musi się nauczyć zajmować swoimi myślami, obserwuje świat..a nie gapi się 76 raz na ten sam ukochany film
No cóż, Niemcy nie są święci, nie od dzisiaj. Tyle, że wcześniej częściej udawało im się prać swoje brudy po cichu między sobą, bo nigdy nie lubili wystawiać się na krytykę innych.gregski pisze:to ja na temat:
http://moto.onet.pl/aktualnosci/oszustw ... ania/42ptc
pismaki slowem nie napisza kto dawal, jest koziol ofiarny...
jeszcze niedawno ci ktorzy o tym wiedzieli temu przyklaskiwali bo bronilo to najwiekszego biznesu tego kraju ...
takich g bedzie co raz wiecej w erze oswiecenia
generalizujesz Wac.Arno pisze:Przepraszam Fida_ najuprzejmiej, czy poza wycieczkami ad personam, to czy nie zgadzasz się z czytaniem młodym książek? Czy sądzisz że montowanie w autach monitorów w zagłówkach to dobra rzecz, rozwijająca umiejętności myślenia i wyobraźnię dziecięcą?
Jadać dajmy na to do Krakowa 5 godzin młody człowiek bez monitora i gier komputerowych musi się nauczyć zajmować swoimi myślami, obserwuje świat..a nie gapi się 76 raz na ten sam ukochany film
ten argument jest bardzo dobry!Лукашэнка pisze: No cóż.
Najlepiej sprawdzić jak to jest w praktyce.
Ja tam do dziś w wielu sprawach jestem dzieckiemAlan, Alan, Alan! pisze: bo jakieś 30 lat temu byłem dzieckiem