K: Subaru OBK 2.5/może legacy sedan
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
K: Subaru OBK 2.5/może legacy sedan
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem Subaru Outback'a z rocznika 2005-2007 (lub Legacy sedan - kobiecie nie podoba się outback ale pracuje nad tym ;) ) w wersji 2.5 z manualną skrzynią biegów. Jeśli chodzi o pochodzenie auta chciałbym uniknąć USA, rodzimy rynek byłby optymalną opcją. Nie przerażają mnie ryski czy małe wgniotki, chodzi o to żeby samochód był bezwypadkowy (bez poważnych dzwonów, dachowań itp) i sprawny. Fajnie jakby miał podgrzewane poślady ;) Co do kwoty, w przypadku "najdroższej" opcji, z wszelkimi rejestracjami/ewentualnymi naprawami itp kosztami chciałbym się zmieścić w 40 tys zł.
ps. Jeśli ktoś rozważałby sprzedaż w późniejszym terminie tj. kwiecień/maj proszę śmiało pisać.
kontakt: post/pw/[email protected]
Pozdrawiam
Michał
Jestem zainteresowany kupnem Subaru Outback'a z rocznika 2005-2007 (lub Legacy sedan - kobiecie nie podoba się outback ale pracuje nad tym ;) ) w wersji 2.5 z manualną skrzynią biegów. Jeśli chodzi o pochodzenie auta chciałbym uniknąć USA, rodzimy rynek byłby optymalną opcją. Nie przerażają mnie ryski czy małe wgniotki, chodzi o to żeby samochód był bezwypadkowy (bez poważnych dzwonów, dachowań itp) i sprawny. Fajnie jakby miał podgrzewane poślady ;) Co do kwoty, w przypadku "najdroższej" opcji, z wszelkimi rejestracjami/ewentualnymi naprawami itp kosztami chciałbym się zmieścić w 40 tys zł.
ps. Jeśli ktoś rozważałby sprzedaż w późniejszym terminie tj. kwiecień/maj proszę śmiało pisać.
kontakt: post/pw/[email protected]
Pozdrawiam
Michał
Re: K: Subaru OBK 2.5/może legacy sedan
Up.
Rozważe legacy kombi i Forestera 2005-2007 2.5XT...
nikt w zimie nie sprzedaje swojego subaru...

Rozważe legacy kombi i Forestera 2005-2007 2.5XT...
nikt w zimie nie sprzedaje swojego subaru...

Witaj,
w swojej ofercie posiadam taki o to samochód:
http://subaru.pl/komis/detale.php?SID=2225&DID=-1
Pozdrawiam
w swojej ofercie posiadam taki o to samochód:
http://subaru.pl/komis/detale.php?SID=2225&DID=-1
Pozdrawiam
Dzięki ujaR za propozycje :) Bardzo mi się podoba. Co prawda myślę, że ta wgniotka by mnie męczyła, ale nawet nie mam co "gdybać" bo ten OBK jest na tą chwile poza moim zasięgiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam takiego outbacka czarny werja celebration biale skóry 2005 rok z gazem fabrycznym , sprowadzony po wymianie uszczelek pod głowica zapobiegawczo juz lekko sie pocily standart w tych autach , przebieg 165 000 automat szukasz manuala ale moze zmienisz zdanie cena 28 000 zł .
Możesz podrzucić link do ogłoszenia albo wysłać zdjęcia?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wygląda naprawdę ładnie!! Może nawet automat by mi nie przeszkadzał, ale to w jaki sposób skrzywdzono karoserię wlewem do gazu jest straszne

no nie popisali sie , ale jesli jest w subaru zamontowany tzw fabryczny gaz zawsze to tak wyglada ,
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
OBK z 2004 model 2005. 2,5 litra.manual, gaz.Wgniotki niestety są ..kupiony z tego forum.Przebieg 197 tys.Rozrząd i pompa wody robiony dosłownie tydzień temu.Miał służyć dłużej ale mam okazję kupić śliczny mocny wan-raczej kobieta tak chce...dołożyłem podgrzewanie siedzeń z przodu, wywaliłem kiepskie xenony,dołożyłem radio i antenę.
Tu masz fotki i opisa auta od gregskiego To auto od niego.
.http://forum-subaru.pl/bb /viewtopic.php?f=21&t=6933
Tu masz fotki i opisa auta od gregskiego To auto od niego.
.http://forum-subaru.pl/bb /viewtopic.php?f=21&t=6933
Pamietajmy o Wołyniu.