Czy to forum powoli umiera?
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Re: Czy to forum powoli umiera?
I tak trzymać.Nie wiem o co poszło,co opisujebilex(socjotechniki ?). Nie było mnie wtedy. Ale mnie podoba się atmosfera nieskrępowanego luzu i dlatego tu jestem. Jśli ktoś chce być na kilku forach to musi się kilkakrotnie logować,choć istnieje opcja automatycznego logowania 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Doceniamy ze wreszcie ktoś rozrusza to martwe miejsce ;-PЛукашэнка pisze:Barbie,
ja zaniedbałem Ford Club Polska, Ford Explorer Fan Club, Mustang Klub Polska i jeszcze inne fora różnych zacnych samochodów, aby maksymalnie ożywiać Forum-Subaru.
Niech inni biorą ze mnie przykład!
Pisałem z telefonu
Facebook zabiera forumowiczów, dla mnie może nie istnieć, nie mam konta, ale widzę po znajomych dosłownie uzależnienie.
Arno I niebyty zależne
Chociaż mniej się udzielam ale... bywam i nie wyobrażam sobie, aby mnie tu nie było

Chociaż mniej się udzielam ale... bywam i nie wyobrażam sobie, aby mnie tu nie było

Co się dziwicie?? ja jestem z Wami od 18 sierpnia 2013 zaglądam codziennie bo mnie to kręci dopiero paznaje ten świat, wy znacie tu wszystkich ze zlotów i poprostu z życia. zdaje mi sie tworzycie cos na kształt zamknietego koła. Niechce aby to zabrzmiało zle ale fajnie gdyby do grona "szefostwa" mogli dołanczac nowi, przekazywac pałeczke dalej do młodych zapoalonych chetnych do pracy i pomagania innym, kogos kto jest taki jak Wy pare - parenascie lat temu
Wy już siedzicie tu od kilku lat zncie się ale tak jak w szkolnych znajomościach szkoła sie konczy kazdy idzie w inną strone ma swoje życie które zabiera coraz wiecej czasu: dzieci, kariera etc.
dla takich jak ja, nowych cięzko sie przebic i zostac Kims na forum (cos jak z politykami-> bez obrazy )
tak prywatnie sam siebie nie widze na zlotach tylko z jednego powodu zdaje mi sie ze byłbym tam jak jakis odludek z boku w cieniu na szarym koncu stawiki
odczucie mam takie po ogladaniu zdjec z Waszych eskapad, sam sie tam nie widze ;/
z samego forum jestem staraaasznie zadowolony i nawet jak bym bana dostał to i tak bede odwiedzał
sory za składnie ale jakos do kupy tego złozyc nie mogłem ale ogulne tresci przekazałm. ukłony ukłony ukłony
Wy już siedzicie tu od kilku lat zncie się ale tak jak w szkolnych znajomościach szkoła sie konczy kazdy idzie w inną strone ma swoje życie które zabiera coraz wiecej czasu: dzieci, kariera etc.
dla takich jak ja, nowych cięzko sie przebic i zostac Kims na forum (cos jak z politykami-> bez obrazy )
tak prywatnie sam siebie nie widze na zlotach tylko z jednego powodu zdaje mi sie ze byłbym tam jak jakis odludek z boku w cieniu na szarym koncu stawiki
odczucie mam takie po ogladaniu zdjec z Waszych eskapad, sam sie tam nie widze ;/
z samego forum jestem staraaasznie zadowolony i nawet jak bym bana dostał to i tak bede odwiedzał
sory za składnie ale jakos do kupy tego złozyc nie mogłem ale ogulne tresci przekazałm. ukłony ukłony ukłony
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
I tu się bardzo mylisz. Tzw. "szefostwo" (niezbyt trafne nazewnictwo, ale niech będziekomin pisze: tak prywatnie sam siebie nie widze na zlotach tylko z jednego powodu zdaje mi sie ze byłbym tam jak jakis odludek z boku w cieniu na szarym koncu stawiki

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

komin, ja także byłem kiedyś na zlocie pierwszy raz i mnie nie zabili.
A że się droczymy czasami to już inna inszość.

Ale to nie przeszkadza pisać i podłączać się do dyskusjikomin pisze: Co się dziwicie?? ja jestem z Wami od 18 sierpnia 2013 zaglądam codziennie bo mnie to kręci dopiero paznaje ten świat, wy znacie tu wszystkich ze zlotów i poprostu z życia. zdaje mi sie tworzycie cos na kształt zamknietego koła. Niechce aby to zabrzmiało zle ale fajnie gdyby do grona "szefostwa" mogli dołanczac nowi, przekazywac pałeczke dalej do młodych zapoalonych chetnych do pracy i pomagania innym, kogos kto jest taki jak Wy pare - parenascie lat temu

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ale kto im zabrania...?komin pisze: fajnie gdyby do grona "szefostwa" mogli dołanczac nowi,
Jak w życiu - żeby zostać Kimś, trzeba po pierwsze mieć cośkolwiek do zaoferowania, po drugie nie bać się tego zaoferować. Jesli się siedzi w kącie i czeka nie-wiadomo-na-co, to można czekać do usss...ej śmierci. Sorry, ale taka brutalna prawda.komin pisze: cięzko sie przebic i zostac Kims na forum
Nie gryziemy (no, w każdym razie nie wszyscy i nie zawsze

Ja też kiedyś byłem nowy na forum. Nie mialem Subaru. Odzywałem się, pytałem, zaczepiałem - nie raz i nie dwa dostałem po łbie, ale w końcu zacząłem być zauważany i traktowany jak swój. Pobyty na róznych pojeżdżawkach i ogniskach - równolegle - bardzo w tym pomogły. Warto spróbować, serio.
W aktualnym składzie tej najaktywniejszej grupy, wiodącej tu rej, jest wbrew pozorom sporo osób, które też dołaczały "w trakcie". Niektórzy stosunkowo niedawno.
Ale - dali sobie szansę. Sobie i nam

To jak w starym, zydowskim dowcipie - w którym Icek po raz kolejny błagał Boga Ojca o wygraną na loterii. Aż w końcu zdenerwowany Bóg fuknął z Nieba: "Icek, ty daj mi szansę. Ty kup wreszcie ten los!!!"
Do czego wszystkich nieśmiałych Nowych serdecznie namawiam

i jeszcze zjebke dostaniesz, ale się nie przejmuj...Piter 35 pisze: Ale to nie przeszkadza pisać i podłączać się do dyskusji wręcz jest to wskazane

- WiS
- 6 gwiazdek
Nie da się ukryć - zdarza się. Czasami za ewidentne głupoty, ale czasami za odmienny pogląd albo tylko dlatego, że ktoś inny wstał akurat lewą nogą. No i co? No i nic - od tego się nie umiera, taka uroda InternetuFUX pisze: zjebke dostaniesz,

Doświadczony zawodowiec Wam to mówi, drodzy NieśmialiFUX pisze: się nie przejmuj...

PS. Komin, widzę, że jesteś z Kielc - więc się nie zdziw, gdy kiedyś jakiś brodaty facet pozdrowi Cię z zielonego Forestera turbo ze świniakami

Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, o 21:35 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
to kiedy ten pierwszy zlot w mojej czesci krainy mlekiem i moidem płynącej??
kurde no ale ja nie mam do zaoferowania za wiele oponiarz jestem a widze ze tu te tematy szeroko ogarniete sa i ludzie bardziej kumac i od mnie ;D
kurde no ale ja nie mam do zaoferowania za wiele oponiarz jestem a widze ze tu te tematy szeroko ogarniete sa i ludzie bardziej kumac i od mnie ;D
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
No kolego, chyba się nie doceniasz.komin pisze: oponiarz jestem

Prawda jest taka, że takiego Pitera 35, to ja ledwo toleruję, bo mi żonę (wtedy narzeczoną) chciał zeswatać z jakimś swoim ziomkiem. Ale jak się z nim napiję, to dawne szkody odchodzą w zapomnienie.

komin, zaraz do kamienicy będę laczki potrzebował, więc niczego nie wykluczam. 

- WiS
- 6 gwiazdek
Najbliższy w Łódzkiem, ale to nie tak znów daleko (patrz: "Chlejady nad Pilicą")... Tyle, że kraina stanowczo spłynie tam czym innym, nie miodem i mlekiemkomin pisze: kiedy ten pierwszy zlot w mojej czesci krainy mlekiem i moidem płynącej??

A w Kieleckiem zlotów już było, że hu-hu. Przegapiłeś waszmośc, to teraz poczekasz... chyba, że weźmiesz i coś zorganizujesz

Nie piernicz, krajan - przynajmniej na oponach znasz się pewnie lepiej od naskomin pisze: nie mam do zaoferowania za wiele oponiarz jestem a widze ze tu te tematy szeroko ogarniete sa

Chociaż faktycznie, jakby coraz rzadziej.
Nic nie stoi na przeszkodzie, by to zmienić

- WiS
- 6 gwiazdek
To znaczy, wybaczasz mu, że jednak nie zeswatał z tym ziomkiem?citan pisze: takiego Pitera 35, to ja ledwo toleruję, bo mi żonę (wtedy narzeczoną) chciał zeswatać z jakimś swoim ziomkiem. Ale jak się z nim napiję, to dawne szkody odchodzą w zapomnienie.

na wszelki wypadek - tłumaczenie z forumowo-wielkopolskiego na normalno-kielecki:FUX pisze: do kamienicy będę laczki potrzebował, w
kamienica - LR Disco
laczki - obuwie

Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, o 22:41 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
WiS pisze: To znaczy, wybaczasz mu, że jednak nie zeswatał z tym ziomkiem?![]()
![]()
![]()
Ja bym poprosił o adwokata.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
WiS, myślałem o citanie, ale Twoja reakcja też dużo mówi.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Obecnie na topie są DRONYWiS pisze: Blackwater

Dusicielu mój drogi , musiałem rozruszać Twój Związekcitan pisze: Prawda jest taka, że takiego Pitera 35, to ja ledwo toleruję, bo mi żonę (wtedy narzeczoną) chciał zeswatać z jakimś swoim ziomkiem. Ale jak się z nim napiję, to dawne szkody odchodzą w zapomnienie.

A nad Pilicą Ty będzie , ha

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
do Łodzi to tylko jeden bak 

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Na pierwszym nie, ale teraz zombie pisze.FUX pisze:komin, ja także byłem kiedyś na zlocie pierwszy raz i mnie nie zabili.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
O Jezu, czasem śĻię na brzuchu a czasem na drugim boku, chyba mam prawo.WiS pisze: Nie da się ukryć - zdarza się. Czasami za ewidentne głupoty, ale czasami za odmienny pogląd albo tylko dlatego, że ktoś inny wstał akurat lewą nogą. :
Ty Fux nie jesteś z Poznania to nie używaj Pyrskiej terminologiiFUX pisze:komin, zaraz do kamienicy będę laczki potrzebował, więc niczego nie wykluczam.