przyznać się - kto to napisał?
http://moto.onet.pl/1499306,2245,artykul.html
Prawie jak "Nad Niemnem", albo "Kolumbowie"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Prawie jak "Nad Niemnem", albo "Kolumbowie"
Kolejny onanista 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Wszystko fajnie, ale EVO X też ma to samo, a wygląda, przy nowej Imprezie, obłędnie. 

Może i tak, ja miałam raczej na myśli sformułowania jakich używa autor artykułu:
"Wschodzące letnie słońce delikatnie odbija się od niebieskich owali. Czarny wlot na masce łypie swoim jedynym okiem zastygły oczekiwaniu na nieuniknione. Osiemnastocalowe koła niecierpliwie chłodzą się w cieniu potężnych błotników zakończonych "rybimi skrzelami"."
"Kluczyk ląduje w stacyjce. Rozświetlone czerwoną poświatą wskazówki na desce rozdzielczej podrywają się równocześnie do góry jak idealnie zsynchronizowana grupa baletowa."
Artykuł jest w dziale MOTORYZACJA a ja mam wrażenie, ze czytam Bratnego...
"Wschodzące letnie słońce delikatnie odbija się od niebieskich owali. Czarny wlot na masce łypie swoim jedynym okiem zastygły oczekiwaniu na nieuniknione. Osiemnastocalowe koła niecierpliwie chłodzą się w cieniu potężnych błotników zakończonych "rybimi skrzelami"."
"Kluczyk ląduje w stacyjce. Rozświetlone czerwoną poświatą wskazówki na desce rozdzielczej podrywają się równocześnie do góry jak idealnie zsynchronizowana grupa baletowa."
Artykuł jest w dziale MOTORYZACJA a ja mam wrażenie, ze czytam Bratnego...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Może to ten, który z taką wdzięcznością opisywał pierwsze kilometry legacy dieslem 

"dziennikarz" dostaje auto do testów wraz z karta paliwową a często i przygotowany materiał aby się nie przemęczał więc i takie artykuły mamy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Kwestia gustu. Dla mnie EVO X to jeszcze większa porażka niż Impreza MY08.Paul_78 pisze:Wszystko fajnie, ale EVO X też ma to samo, a wygląda, przy nowej Imprezie, obłędnie.
BMW M3 i Audi RS4 są ładne.

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: Kwestia gustu. Dla mnie EVO X to jeszcze większa porażka niż Impreza MY08.
No właśnie. Bo gust można mieć lub nie mieć.

No... wiesz. Hełm Vadera był fajny, ale żeby zaraz ładny.EterycznyŻołądź pisze:vibowit pisze: Kwestia gustu. Dla mnie EVO X to jeszcze większa porażka niż Impreza MY08.
No właśnie. Bo gust można mieć lub nie mieć.

czarne jest piękne...