w którym miejscu organizujecie baze? jakby się dało palcem na mapie pokazać

Żono ma. EŻ jest z Wrocławia.liwit pisze:EterycznyŻołądź?, transport to raczej nie problem, zobacz ilu jedzie ze stolicy :)
esilon pisze: niezłe jajo,
Proponowałem EŻ-u, żeby się machnął do Wawy, a stamtąd to już ktoś go zabierze...liwit pisze: stamtąd to już w ogóle rzut beretem.
Odważny gościu...wil3 pisze: Będę z (...) przyszłą Żoną.
Eeee, z tak ważnego powodu, jak zlot Subaru - to by chyba zrozumiała...?wil3 pisze: moja druga połowa by źle zareagowała na odwołanie ślubu.
Poprawiłem numerki, licząc osoby dorosłe. Plus dzieci sztuk pięć, pies sztuk jeden.wil3 pisze: 2-3.08.
Zaktualizowana lista uczestników:
1. Gal / z OBK
2. Fux / - w piątek
3.-4. Konto usunięteDido - plus poTomki...?
5. Esilon / ?
6. WiS / z makowcem
7. Devlin / ?
8-9. vibowit / z kompletem rodzinnym, jak rozumiem?
10.-14. wil3 / prawieŻona / znajomi, sztuk trzy wraz z Volvo (nie piszą się w teren, ale na spotkanie jak najbardziej, bardzo fajni ludzie).
15. rrosiak / ?
16.-17. Michał Zofija - tak czy nie, a jesli tak, to kiedy?
Ernest coś ustalał, ale nie wiem dokładnie, co. Raczej będzie standard hurtem (jakieś kiełbaski, mięsko, sałatki, smalec, etc.). Kto chce coś ekstra, oczywiście nie ma problemu, żeby przywieźć i dorzucić.wil3 pisze: Jak wygląda sprawa grilla? Sprzęt i surowiec we własnym zakresie?
Co kto lubi i uzna za stosowne. Ja pewnie zgrzeweczkę piwa.wil3 pisze: paliwo dla ludzi (%) też we własnym zakresie
Czyli nic nie przywozić, tylko kasę za surowiec do wspólnego koszyka? Bo powyższy skład odpowiada :)WiS pisze:Raczej będzie standard hurtem (jakieś kiełbaski, mięsko, sałatki, smalec, etc.).
Dzięki. A przed napisaniem się zastanawiałem. Ba! Nawet dobrze napisałem i później "poprawiłem".gruby pisze:ę.EterycznyŻołądź pisze:Włoszczową
g.
liwit pisze: E tam, stamtąd to już w ogóle rzut beretem.
Nie niebieskimi wolno. Daję Ci dyspensę.EterycznyŻołądź pisze:Ponadto jestem w niebieskiej żałobie i nie wiem...