Chlejady nad Pilicą ?
Re: Chlejady nad Pilicą ?
w poniedziałek masz kasę na koncie, przelew poszedł
dzięki
dzięki
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Mój poniedziałek będzie szybszybusik pisze: w poniedziałek masz kasę na koncie, przelew poszedł

Ależ miło będzie Ludziów zobaczyć

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
W Kielcach wczoraj rozpoczęly się ostre treningiPiter 35 pisze: miło będzie Ludziów zobaczyć

i vis a visPiter 35 pisze:Ależ miło będzie Ludziów zobaczyć

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Nie wiem ile tych dwójek jest w sumie i czy jeszcze starczy dla mnie i Kostki?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Jeśli dobrze policzyłem, to zadeklarowano tu już 6 przelewów i chyba wszystkie za dwójki (dopiero w poniedziałek będę mógł to faktycznie dokładnie sprawdzić na wyciągu bankowym).mały 5150 pisze:Nie wiem ile tych dwójek jest w sumie i czy jeszcze starczy dla mnie i Kostki?
Dwójek jest w sumie 7.
Więc...
dawaj!

Jest jeszcze ten segment 4 + 2, oraz miejce na własne namioty.
Oczywiście, gdyby okazało się, że ktoś przelał pieniądze, a nie ma już pokoju dla niego lub zdecydowałby się na tańsze miejsca namiotowe, to uzgodnimy co robić i przeleję zaraz nadpłatę z powrotem.
Jeśli faktycznie będzie więcej chętnych niż miejsc w tej agroturystyce, to w środę pojadę tam na rekonesans i poszukam dodatkowych miejsc w pobliżu.
Na ten moment odnotowałem na rachunku następujące wpłaty:
Mag + WiS (pokój dwójka poprosimy) 260 zł
Nula i busik (poprosimy dwójkę) 260 zł
rrosiak + Dorota 260 zł
damazie + kot (poprosimy dwójkę) 260 zł
Pozostałe wpłaty, o których już zostałem zawiadomiony, jak sądzę pojawią się jutro na rachunku.
W środę wybieram się do agroturystyki aby zapytać o dodatkowe możliwości noclegowe w bliskiej okolicy, tak aby znalazło się miejsce dla każdego kto deklaruje chęć przyjazdu.
rrosiak + Dorota 260 zł
Pozostałe wpłaty, o których już zostałem zawiadomiony, jak sądzę pojawią się jutro na rachunku.
W środę wybieram się do agroturystyki aby zapytać o dodatkowe możliwości noclegowe w bliskiej okolicy, tak aby znalazło się miejsce dla każdego kto deklaruje chęć przyjazdu.
takPiter 35 pisze:Mój poniedziałek będzie szybszybusik pisze: w poniedziałek masz kasę na koncie, przelew poszedł![]()

jakiś powolny ten Twój poniedziałek, co najmniej jak ten hamerykansky estijaj z naleśnikiemЛукашэнка pisze:Na ten moment odnotowałem na rachunku następujące wpłaty:
rrosiak + Dorota 260 zł

Лукашэнка, sprawdź proszę dobrze przelewy bo kasę wysłałem 14 ( pkoBP) więc powinny już być na pewno na koncie
busik, dogadałeś się pewnie z Dyktatorem by mnie pozbawić pokoiku

busik, dogadałeś się pewnie z Dyktatorem by mnie pozbawić pokoiku

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Zrobiłem przelew w weekend. Właśnie dostałem zwrot.

ZWROT-NUMER RACHUNKU NIEZGODNY Z BRZMIENIEM
citan, sorry, nie wiem dlaczego tak się stało, ale mam pewne przypuszczenie:citan pisze:Zrobiłem przelew w weekend. Właśnie dostałem zwrot.
ZWROT-NUMER RACHUNKU NIEZGODNY Z BRZMIENIEM
- podałem wam następujący numer rachunku, który jest subkontem, na którym obecnie nie prowadzę innych rozliczeń i wymyśliłem, że dzięki temu będę miał pełną przejrzystość we wpłatach chlejadowych:
05 1140 2017 0000 4102 0561 7685
Niestety, z niewiadomych przyczyn mój bank (mBank, zwany wcześniej Multibankiem), zaksięgował wszystkie (cztery na razie) wpłaty nie na tym subkoncie, tylko na moim głównym rachunku. Może to też ma jakiś związek z tym, że Twoja wpłata została cofnięta, a ta Pitera też jeszcze nie dotarła, może również została zwrócona na konto? Nie wiem.
W każdym razie proszę podawajcie numer mojego głównego rachunku:
04 1140 2017 0000 4802 0424 4422
i jeśli wasz bank tego wymaga to również moje nazwisko: Aleksander Płonka
Przepraszam za te utrudnienia.
W poprzednim poście, gdzie podałem numer rachunku też już koryguję dane.
Spróbuję również wyjaśnić dzisiaj z bankiem, w czym był faktycznie problem z tym numerem, który podałem wcześniej.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Лукашэнка, ja nie dostałem zwrotu, a przelew robiłem w sobotę. Bardzo dziwne, że nie widzisz nigdzie tej wpłaty.....
No problemo, zaraz puszczę jeszcze raz. Może chodziło o prawdziwie imię i nazwisko, najwyraźniej dyktatorów nie obsługują.Лукашэнка pisze: Przepraszam za te utrudnienia.

Nie widzę.jarmaj pisze:Лукашэнка, ja nie dostałem zwrotu, a przelew robiłem w sobotę. Bardzo dziwne, że nie widzisz nigdzie tej wpłaty.....
Ale za pół godziny będę w banku, więc liczę na to, że sprawa zostanie wyjaśniona.
Na to wyglądacitan pisze:najwyraźniej dyktatorów nie obsługują.

Przynajmniej się przekonaliśmy, że europejskie sankcje to nie lipa...

Właśnie kasa wróciła .
Wysyłam na nowe konto
Wysyłam na nowe konto

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No i już wyjaśniłem sytuację w banku.
Rachunek, którego numer podałem wam wcześniej był przez pomyłkę banku zablokowany dla przelewów przychodzących.
Zostałem za to przeproszony i już to odblokowano.
Przelewy, które zrobiliście, albo zostały przekierowane na mój głównym rachunek albo zwrócono do nadawcy.
Przepraszam za to zamieszanie i poproszę osoby, które dostaną zwrot swojego poprzedniego przelewu, o jego ponowne przesłanie.
Piter35, dzięki!
Rachunek, którego numer podałem wam wcześniej był przez pomyłkę banku zablokowany dla przelewów przychodzących.
Zostałem za to przeproszony i już to odblokowano.
Przelewy, które zrobiliście, albo zostały przekierowane na mój głównym rachunek albo zwrócono do nadawcy.
Przepraszam za to zamieszanie i poproszę osoby, które dostaną zwrot swojego poprzedniego przelewu, o jego ponowne przesłanie.
Piter35, dzięki!
Kurcze, parę dni człowieka nie ma na Forum teraz musi 7 stron nadrabiać
Czy Ktoś ewentualnie może mi streścić trochę temat. Przede wszystkim czy są wole miejsca w Bazie Głównej ?

Czy Ktoś ewentualnie może mi streścić trochę temat. Przede wszystkim czy są wole miejsca w Bazie Głównej ?

Life is a Joke !
Ja wysłałem kasę na ten pierwszy nr konta ale nie wróciły. Лукашэнка doszła ta kasa?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

@lbert,@lbert pisze:Czy Ktoś ewentualnie może mi streścić trochę temat. Przede wszystkim czy są wole miejsca w Bazie Głównej ?
Baza Główna będzie szturmowana jutro, w godzinach okołoobiadowych.
Po wstępnym przesłuchaniu jeńców, zostanie wydany stosowny komunikat.

mały 5150,mały 5150 pisze:Ja wysłałem kasę na ten pierwszy nr konta ale nie wróciły. Лукашэнка doszła ta kasa?
skoro pieniądze nie wróciły to musimy założyć, że doszły do adresata; żeby to powierdzić, spradziłem rachunek i faktycznie doszły

Gdy spotkamy się w lipcu, jestem gotowy ponudzić opowiadając w jaki sposób największe banki świata zabezpieczają obecnie swoje sewery...
W skrócie, wygąda to tak, że ani byle eksplozja na Słońcu, ani słabo przygotowana inwazja Marsjan, nie są w stanie sprawić aby kasa, którą obracają duże banki, ot tak zaginęła...

DyktatorЛукашэнка pisze: Baza Główna będzie szturmowana jutro, w godzinach okołoobiadowych.
Po wstępnym przesłuchaniu jeńców

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa