to jest 50 km - więc godzinka jazdy w jedną stronę - nie ma tragediiWiS pisze:Kusibusik pisze: można do MRU się przejechać -Zwłaszcza, że miałby kto oprowadzić
![]()
Zajęte w moim terminie.burat pisze: co z poprzednim miejscem które ci podesłałem
Pieszo przejdziemybusik pisze: godzinka jazdy w jedną stronę
Gump pisze:WiS, jeszcze ostatni lokal: http://www.bieszczadzka-ostoja.pl/
Witam, tak się złożyło że pracuję w Bieszczadzkiej Ostoi. Zajmuje się między innymi promocją obiektu. Panowie, z tego co napisaliście chcecie się zmieścić w widełkach 200-250PLN za osobę, a to jest u nas całkowicie realne, zwłaszcza że praktycznie zapełnilibyście cały zajazd :) Właściwie jedyną przeszkodą w dogadaniu byłby zajęty termin przez jakieś wesele - dziś już tego nie sprawdzę, ale jeśli bylibyście zainteresowani jutro wszystko ogarnę i możemy stworzyć jakąś ciekawą ofertę :)WiS pisze:Gump, już na oko widzę, że za duży wypas i za drogo, ale dzięki
MrMM pisze: tak się złożyło że pracuję w Bieszczadzkiej Ostoi.
Bliżej 200...MrMM pisze: zmieścić w widełkach 200-250PLN za osobę,
Dla jasności:MrMM pisze: to jest u nas całkowicie realne,
Jak najbardziej, poproszęMrMM pisze: jeśli bylibyście zainteresowani jutro wszystko ogarnę i możemy stworzyć jakąś ciekawą ofertę :)
Ta jasne , Szkoci w spódnicach , kobzy , pewnie jakieś armaty ręczne wezmą ze SobąWiS pisze: jak wypali ta impreza (stowarzyszenie poczciwych emerytów )
Gorzej, Towarzystwa Przyjaźni Krakowsko-Poznańskiejleon pisze: spotkanie miłośników szkockiej kraty robisz ?
I tego się będziemy trzymac, zeby nie spłoszyć MrMM zbyt wczesnie, przed planowanym najazdem Subaru na BieszczadyPiter 35 pisze: Chlejady przy Was to spotkanie zakonników
Dzieki z góryMrMM pisze: jeśli tylko będzie wolny to siadam i stworzę coś konkretnego :)
Wielka szkoda, bo fajnie byłoby zorganizować coś zupełnie innego niż dotychczas było u nas robione. Dziękuję, za miłe przyjęcie i mam nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać :) W razie czego wszelkie namiary na stronie Bieszczadzkiej Ostoi są, jestem jedynym pracującym tam Marcinem :P, więc w razie czego wystarczy mnie poprosić do telefonu, a ja będę o Was pamiętał :) Pozdrawiam serdecznie!WiS pisze:MrMM, zmiana terminu niestety nie wchodzi w grę, ale dzięki za chęci - myślę, ze prędzej czy później ta akcja zaprocentuje jakąś imprezką u Was
No niestety, siła wyższa.MrMM pisze: Wielka szkoda,