Link: http://pl.youtube.com/watch?v=2cEPydnb0 ... re=related
E Vibowit zbytnio się nie zmieniłeśvibowit pisze: Rodzina nazywała mnie kiedyś Kermit
remek pisze: wiem, dzisiaj ktos wkleil Muppetow na forum i caly poranek spedzilem na ogladaniu Zwierzaka![]()
U mnie tresc ta sama, tylko kolejnosc prawidlowa ;)devlin pisze: Wpisałem sobie w google taki string: "forum subaru"
devlin pisze: Wpisałem sobie w google taki string: "forum subaru"
No i gitWRC fan pisze:W google.com in english faktycznie pierwsze wyskakuje SIPowe, ale w polskim jest tak jak być powinno.
rrosiak pisze: Myślę,że devlinowi bardziej chodziło o tekst "You have been banned from this forum"![]()
Nie da się ukryćrrosiak pisze:Myślę,że devlinowi bardziej chodziło o tekst "You have been banned from this forum"
Ależ mi to zwisa, a nawet zaczyna bawićjarmaj pisze: WRC fan, pieprz to.
BaPee pisze: dżizas po Waszych wypowiedziach mam wrażenie , że wszyscy lub prawie wszyscy z tego forumka ma jakieś zatargi z tamtym forumkiem...![]()
EterycznyŻołądź pisze: WRC fan, co miałeś na tym awatarze?
wszystko jasne , jednym słowem mają wielki problem sami ze sobą...EterycznyŻołądź pisze:Zważ, że owe zatargi są jednostronne. Tutaj mówi się o tym w "Coś śmiesznego", a tam siedzą i obmyślają jak się bronić przed "demagogicznym wrogiem"