dziś na tarczy , jutro ma przyjechać znajomy z elektrykiem który mu ogarnął taki sam wynalazek , więc to jest ostatnia deska ratunku inaczej nie jedziemy
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
wojtas., nie nie dojedziesz do tamy tylko do restauracji Wodniak i mostu wiszącego a od niego jeszcze kawał drogi ,jak coś to lepiej jest dojechać od startu i podejść na fragment odcinka
pawlaswrc pisze:
Szymon, nadzieja umiera ostatnia
wojtas. pisze:
ja wierze w polskich mechaników!!
mi też nic innego nie zostało
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat, spoko loko... Kiedyś z krzyśkiem mieliśmy jechać na SJS, tylko tydzień wcześniej pękł mu tłok po zawodach na rakietowej... Silnik poszedł do naprawy, w czwartek o 9 mieliśmy być w kielcach na torze, a w środę o 1 w nocy jeszcze nie było silnika w samochodzie... I daliśmy radę
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
wiesz to cnie chodzi o fizyczne wsadzenie czegoś ,bo tak to bym siedział do rana jak kilka poprzednich nocy , tylko o labirynt i rzeźbę do której trzeba "rzeźbiarza" bo cholera wie czemu nie ma iskry i gdzie ginie
burat pisze:wojtas., nie nie dojedziesz do tamy tylko do restauracji Wodniak i mostu wiszącego a od niego jeszcze kawał drogi ,jak coś to lepiej jest dojechać od startu i podejść na fragment odcinka
A tama ma piesze połączenie z jednego brzegu na drugi??
na google widzę jakąś drogę leśną od remizy...
No kurna, jak tak ma być, to ja pierdzielę.... i tak już jestem przeziębiony, więc nie mam zamiaru się dobić W tej sytuacji chyba zadecyduję czy pojadę dopiero w sobotę.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
TERZO, ciężko z tym immo połapać się bo to nie jest z kluczyka tylko z centralki drzwi , ogólnie kosmos jakiś i dostałem newsa żeby wyciąć to i namiary na kolesia który to robi ogólnie chciałem ułatwić sprawę i spieprzyłem choć jest tam jakiś cień szansy ,że to nie to
No nic zaryzykowałem i przegrałem zdarza się choć jestem mega załamany bo to odcinek pod moim domem gdzie się wychowałem i uczyłem rajdów ,a zawsze marzyłem o tym aby tam pojechać No nic teraz mam czas do 11 maja do kamionek