remek pisze: od kogo?![]()
Oczywiście. Na wszystkieWiS pisze: Śliczności![]()
Będziesz zakładać na spoty?
Zapasowe kapcie z butami dla czarnucha przyjechały.jarmaj pisze:E tam, to pewnie tylko chęć zabicia tych opon i kupienia sobie czegoś porządnego!
Chcę!barbie pisze: Jeśli naprawdę chcesz
Szaaalona!liwit pisze:Chcę!barbie pisze: Jeśli naprawdę chcesz
Coś jeszcze znalazłem na tej stronie.barbie pisze:liwit, siostra robi -> http://cospieknego.pl/![]()
Jeśli naprawdę chcesz, to jej powiem, żeby zrobiła
Zmieniamy mu nicka!!!
Drugi szkielet to dicynodont - gad ssakokształtny - największy ze wszystkich znanych na Ziemi.
Stoję sobie w Ikeju i czekam na transport. Podchodzi gość z obsługi i cicho mamrocze "chce pani to dzisiaj? to przywioze po robocie". Mówię, że chce. "To pani podejdzie, wypisze zlecenie". Idę, a on do mnie: "Bo pani jest w ciązy, tak?"remek pisze:BTW Barbie ma dla nas radosna nowinkeMowia, ze jest w ciazy...
![]()
![]()
Konto usunięte pisze:Byłem blisko 37 baniek. Zabrakło mi 4 liczb
To Ty do Ikei w koszuli nocnej biegasz???barbie pisze:Stoję sobie w Ikeju i czekam na transport. Podchodzi gość z obsługi i cicho mamrocze "chce pani to dzisiaj? to przywioze po robocie". Mówię, że chce. "To pani podejdzie, wypisze zlecenie". Idę, a on do mnie: "Bo pani jest w ciązy, tak?"remek pisze:BTW Barbie ma dla nas radosna nowinkeMowia, ze jest w ciazy...
![]()
![]()
A ja tak![]()
Potem tak![]()
![]()
![]()
A wszystko dlatego, że miałam na sobie coś w tym rodzaju![]()