[S] SPRZEDAM SUBARU IMPREZE RS 2.5 COUPE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: [S] SPRZEDAM SUBARU IMPREZE RS 2.5 COUPE
gorze stary , on ma EVODREAMCARS pisze: jezdi lanosem z duza lotką

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
mateokrzyku
- 0 gwiazdek
- Auto: polonez turbo
- Polubione posty: 0
szkoda za wywalony automat, tak bym ja kupił, nawet za te 20 tys.
mateokrzyku, myślę, że za 20 jak weźmiesz, to włożą Ci automat z powrotem
+ choinka zapachowa gratis 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
mateokrzyku
- 0 gwiazdek
- Auto: polonez turbo
- Polubione posty: 0
tylko że wszystko musiało by być jak z fabryki bo użeranie z serwisantami w Austrii do miłych nie należny. poza tym pisze ze auto już zarejestrował wiec Niemieckich papierów nie odzyskam od urzędasów.
Mam problem, potrzebuję założyć gaz do tego autka i nie wiem jakiej marki, cchę się go trochę pozbyć zostawiając go w rodzinie jako drugie auto a szkoda mi wypychać skarbonkę.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
jako drugie auto bez gazu da radęmoll pisze:Mam problem, potrzebuję założyć gaz do tego autka .

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
WRC fan pisze:DREAMCARS pisze: cena spada 20000000
UUU drogo

Rodzyn musi kosztować 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
niech stracę więcej i dam 10, mam dobry dzień akuratKonto usunięte pisze:z moją stratą dam 9,5 tysia

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
darecki1981, Ty zrobiles sobie i swojej imprezie taki czarny PR, ze nie wiem czy za paczke fajek pojdzie
Natomiast RS w gazie jest pod specyficznego Klienta. Rejestracja i pakiet startowy wyniosa na dzien dobry kilka tys pln i tu jest problem, bo to juz budzet fajnego gt, a nawet JDMa. Na pewno niejedna osoba sie na niego czai.

Natomiast RS w gazie jest pod specyficznego Klienta. Rejestracja i pakiet startowy wyniosa na dzien dobry kilka tys pln i tu jest problem, bo to juz budzet fajnego gt, a nawet JDMa. Na pewno niejedna osoba sie na niego czai.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Jak sie nie ma z czym wychylać, to się jezdzi tym co masz w opisiecyqan pisze:darecki1981, Ty zrobiles sobie i swojej imprezie taki czarny PR, ze nie wiem czy za paczke fajek pojdzie![]()

Ps. To twe cinkocento brało udział w programie operacja tuning , niezły wieśniak

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Zgubiłeś nieco wątek. Nie denerwuj się tak
Ps. Z tą operacja tuning to mnie rozgryzleś, dobre.

Ps. Z tą operacja tuning to mnie rozgryzleś, dobre.
Witam,
Koledzy czym różni się buda RS od type-R? Czy da się przełożyć do tej budy resztę type-r'a?
Pozdrawiam
Koledzy czym różni się buda RS od type-R? Czy da się przełożyć do tej budy resztę type-r'a?
Pozdrawiam
Samo nadwozie chyba niczym - a na pewno niczym istotnym. Roznice, oczywiscie, sa w mechanice, pewnie w zawieszeniu tez.
Jacek "AMI" Rudowski
Są jak powiedzmy "lustra"(oczywiście nie jest to dokładne odbicie) .Buda nie różni się niczym.Tylko RS jest LHD a Type R RHD.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.