Witam mam do sprzedania SUBARU IMPREZE WRX 2003 r w najładniejszym niebieskim malowaniu ,pakiet STI . Samochód jest w 100% oryginalny nic nigdy nie było kombinowane czy dłubane totalna seria. Samochód zakupiłem parę miesiecy temu. Samochód służył do jazdy na co dzień do pracy itp ... Tydzień temu niestety dały o sobie znać panewki:/ . Po odwiedzeniu serwisu i usłyszeniu kosztów naprawy postanowiłem sprzedać auto komuś kto bedzie miał $ na dalsze inwestycje. Wiem ,ze teraz mozna pokombinować z czesciami i przeróbkami na STI i dać mu poteżne serducho i podłubać po swojemu ,jednak ja finansowo nie dałem rady:/
po zakupie wymieniłem oczywiscie wszystko seryjne :
-rozrzad
-zawieszenie
-amorki
-sprzęgło
-końcówki itp.
wiecej inf. 501 656 249
cena 25 000zł
Sprzedam SUBARU IMPREZA WRX 2003r !!! PILNE!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam SUBARU IMPREZA WRX 2003r !!! PILNE!
- Załączniki
-
- IMG_3974.jpg (43.33 KiB) Przejrzano 2611 razy
Re: Sprzedam SUBARU IMPREZA WRX 2003r !!! PILNE!
Sprowadzone ze Szwajcarii... Przebieg mały bo 80 000 km ,znam ten samochód od sprowadzenia i poprzednich dwóch właścicieli rownież ... Wiecej o historii na priv.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
służył do jazdy do pracy i poszli panewki? no nieważne przykro mi i życzę powodzenia w sprzedaży 

o kurde, ale lipa!! współczuję Ci jako również świeży właściciel WRXa z prawie znanego źródła.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
trzeba doliczyć 10 tys na remont jeżeli wszystko jest cacy to cena jest dobra 

gdyby to byl rocznik '04 to cena przy tym przebiegu bylaby dobra. Zalezy co chcesz robic z tymi panewkami - umowmy sie za za 10k to mozna odbudowac na wzmocnionych elementach, zakladajac, ze cos jednak z silnika zostanie (blok i gora) - niestety mam juz w tym doswiadczenie (i prawie caly nowy silnik).
Nie wiem, kto Ci wycenial panewki, ale jak widze sporo w niego juz wlozyles - a jesli nie bedziesz chcial kutych elementow i wymienisz tylko uszkodzone czesci, uszczelniacze etc (zakladajac, ze wal, korby i tloki sa ok) mozesz to zrobic w sensownych pieniadzach. Moze (jesli masz taka mozliwosc) przemysl dobrze 2 razy na spokojnie bo moze sie okazac, ze decyzja o szybkiej sprzedazy nie byla trafna.
Skoro padl silnik - to znaczy, ze ktos lubil nim polatac - warto sprawdzic skrzynie...
Pzw,
MCC
Nie wiem, kto Ci wycenial panewki, ale jak widze sporo w niego juz wlozyles - a jesli nie bedziesz chcial kutych elementow i wymienisz tylko uszkodzone czesci, uszczelniacze etc (zakladajac, ze wal, korby i tloki sa ok) mozesz to zrobic w sensownych pieniadzach. Moze (jesli masz taka mozliwosc) przemysl dobrze 2 razy na spokojnie bo moze sie okazac, ze decyzja o szybkiej sprzedazy nie byla trafna.
Skoro padl silnik - to znaczy, ze ktos lubil nim polatac - warto sprawdzic skrzynie...
Pzw,
MCC