Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Shabat, no Bober leciał ,mega szkoda bo świeżo zbudowane auto z tych wszystkich dzwonów o których wiem to raczej bez szkodowo , trasa bardzo wymagająca ale jednak jak by było sucho było by bezpieczniej ale jak już by ktoś przypaprał to był by aut od razu , tu było ślisko dlatego dużo podbramkowych sytuacji ,a że jest bardzo wąsko to zazwyczaj kończyły się jakimiś dzwonami

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Dobra pogadali poopowiadali.
Mamy jakiś puchar
, wojtas sklepał tych amatorów w N kach ?
sidor, pas_ti, krysztal jak ?
Mamy jakiś puchar

sidor, pas_ti, krysztal jak ?
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Napewno co to dzwona tego SC wpływ miało ograniczenie widoczności , pilot na próbie wycierał szybę z pary od środka machając kierowcy przed oczami
wycieraczki też mu coś za bardzo nie chodziły ...
Jeśli chodzi o pogodę to chyba większość liczyła na cieplejszą wiosenną niedzielę, ale są i tacy którym to pasowało

Jeśli chodzi o pogodę to chyba większość liczyła na cieplejszą wiosenną niedzielę, ale są i tacy którym to pasowało

SC walnęło podwójnego dacha prędkość była coś koło 100wki z tego co się dowiedziałem i wyniosło po prostu tak że raczej nie stawiał bym na braki w widoczności
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wojtas GRATULACJE !!! "dziad" pokazał całej reszcie w czterołapach że mimo wieku zadyszka mu obca ...i zabrał garnek do domu :-P
Warunek trudny, dla mnie to kolejna lekcja, z podjazdu na podjazd był .progres, 1. 02:05.40, 2. 02:04.25 , 3. 02.03.55 Ciesze sie bo w końcu po ciężkich bojach udało mi sie pozbyć tego zasranego trykolenia
i "złomek" w końcu nie ma zadyszki.Niestety opony nie doszły i lecieliśmy na naszym mega profi nankangu, ale przynajmniej było zabawnie choć z lekka nie trzymało 
dzięki dla wszystkich za świetną zabawe.
Warunek trudny, dla mnie to kolejna lekcja, z podjazdu na podjazd był .progres, 1. 02:05.40, 2. 02:04.25 , 3. 02.03.55 Ciesze sie bo w końcu po ciężkich bojach udało mi sie pozbyć tego zasranego trykolenia

dzięki dla wszystkich za świetną zabawe.
Wojtas poka foto dzbana! Jakie opony miałeś, nabyłeś już medie?
GRATULACJE!
GRATULACJE!
Aaa czyli klasyka "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze"
Takie odniosłem wrażenie stojąc jakieś 400 metrów wcześniej i widząc dzwona z odległości .

Takie odniosłem wrażenie stojąc jakieś 400 metrów wcześniej i widząc dzwona z odległości .
pas_ti pisze: Ciesze sie bo w końcu po ciężkich bojach udało mi sie pozbyć tego zasranego trykolenia
I jaka była przyczyna?
Marcin
-_-
-_-
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
Zmieniłem koło pasowe osadzone na wale korbowym ( przesuniete 1,5 zęba względem poprzedniego) + nowy czujnik położenia wału + przesunięcie położenia czujnika.Niezły mix ale po diagnostyce silnika wszystkie parametry w normach, kąt wyprzedzenia zapłonu również, troche lata na zimnym ponad norme, ale później jest git i trzyma na jałowym 26stopni.
Wojtas gratki
Jakaś relacja będzie?
Krysztal na pewno sporo doświadczenia przybyło :)

Krysztal na pewno sporo doświadczenia przybyło :)
Marcin
-_-
-_-
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy
booSTi pisze: Jakie opony miałeś
Nalewki. Dały radę. Na medie było czasem zbyt mokro.
stara chyba tylko budaKrysztal pisze: stary legaś + nalewka i można łoić super rajdówki

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Ja już też w domu.
No cóż mogę napisać? Było w pytkę i świetnie mi się jeżdziło w tych trudnych warunkach- lubię jak jest ślisko!!
Ktyształ proszę się nie naśmiewać z kolegi bo cię poczęstuje bananem i Ci póloś strzeli jak Tomkowi.
Rano jak zobaczyłem stawkę i samochody w klasie to stwierdziłem że 5 miejsce będzie OK,wystartowaliśmy do pierwszego odcinka - cytująć Roberta K- nie wiedziałem jak jechać,to pojechałem szybko.
A tak poważnie to czas bardzo mocno nas zaskoczył więc nie było wyjścia i pozostałe dwa podjazdy pojechaliśmy podobnie.
Super impreza,fajna organizacja,zabezpieczenie trasy na 5!! i sama trasa naprawdę fajna i wydaje mi się żę bardziej bezpieczna niż kostki.
Tradycyjne dzięki całej naszej ekipe za wkład w nasz wyjazd!!
Aha-opony nalweka Profila!!!!
Profil jest SUPER!!!
No cóż mogę napisać? Było w pytkę i świetnie mi się jeżdziło w tych trudnych warunkach- lubię jak jest ślisko!!

Ktyształ proszę się nie naśmiewać z kolegi bo cię poczęstuje bananem i Ci póloś strzeli jak Tomkowi.

Rano jak zobaczyłem stawkę i samochody w klasie to stwierdziłem że 5 miejsce będzie OK,wystartowaliśmy do pierwszego odcinka - cytująć Roberta K- nie wiedziałem jak jechać,to pojechałem szybko.

A tak poważnie to czas bardzo mocno nas zaskoczył więc nie było wyjścia i pozostałe dwa podjazdy pojechaliśmy podobnie.

Super impreza,fajna organizacja,zabezpieczenie trasy na 5!! i sama trasa naprawdę fajna i wydaje mi się żę bardziej bezpieczna niż kostki.
Tradycyjne dzięki całej naszej ekipe za wkład w nasz wyjazd!!

Aha-opony nalweka Profila!!!!
Profil jest SUPER!!!

Ostatnio zmieniony 23 mar 2014, o 23:23 przez wojtas., łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach -
No cóż Wojtas? Szczerze gratuluję!!!
Raz jeszcze. Było zacnie.
Trudno chcieć czegoś więcej.
Raz jeszcze. Było zacnie.
Trudno chcieć czegoś więcej.
no ale coś tam wyjeździł.. 1sze w generalce?
No dajcie jakieś ochłapy cyferek.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
pierwsze w klasie
pierwsze w generalce
najlepsze czasy we wszystkich przejazdach
Czego chcieć więcej?
pierwsze w generalce
najlepsze czasy we wszystkich przejazdach
Czego chcieć więcej?
hahahahahah, tak myślałem!!! MY MAN!!
PRZEGRATY!!!!

- wojtas.
- 5 gwiazdek
Dziękuje za gratulacje!!
Wiecie co??
Fajny dzień dziś miałem!!!!
Myślę że gratki to należą się wszystkim którzy dotarli do mety, bo warunki były arcy trudne.
Wiecie co??
Fajny dzień dziś miałem!!!!

Myślę że gratki to należą się wszystkim którzy dotarli do mety, bo warunki były arcy trudne.

Re: Zawody e Wrocławiu i icach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
wojtas., Ty jeszcze tak trzeźwy, że możesz pisać?
wojtas.,
jeszcze raz wielkie gratulacje 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
Re: Zawody e Wrocławiu i icach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Natalia piszę,ja tylko dyktuje.szczur75 pisze:wojtas., Ty jeszcze tak trzeźwy, że możesz pisać?