pomocy po raz drugi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza GC kombi B 22
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: pomocy po raz drugi
Hubert Żukowski, sprawdź kable WN, szczelność w dolocie, nie wiem, podjedź do mechanika? pokombinuj 

-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki
witam planuję wstawić 2 turbo ,do gc 1994 był tam 1800 .mam pytanie czy da radę i co potrzebne poza kompletnym silnikiem i kompem .I sorki za pisownie 

Tu nie chodzi o pisownię - my po prostu nie rozumiemy o co Ci chodzi. Napisz jeszcze raz, dokładnie.
-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki
ok.mam subaru impreza kombi 1994 r.i mam silnik 1.8 A chce zamontować 2.0 turbo mam kompletny , motor z komputerem .co jeszcze potrzeba 

całe GC8 turbo do przekładki bo sam motor z turbo to duuuuuuużo za mało te auta nie różnią się tylko tym ,a raczej wszystkim łącznie chyba z niektórymi szczegółami budy 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki
witam to może ktoś wie jak w temacie co mam zrobić ,aby wsadzić silnik 2.0 t
pewnie nie jeden z forumowiczów zamieniał silnik 1.8.na 2.0 t 

Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, o 09:03 przez Hubert Żukowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Burat już Ci napisał. Kupić wersję turbo, wszystkie graty bez karoserii, czyli silnik z całym osprzętem, wydech, skrzynię biegów, tylny dyfer, wał, półosie, hamulce, zawieszenie, elementy karoserii (maska), wiązkę elektryczną i potem wsadzić to do Twojej karoserii.
Czy to ma sens, sam sobie odpowiedz
Czy to ma sens, sam sobie odpowiedz
-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki
to co napisałeś to mam ,tylko faktycznie czy to ma sens.tylko ja pod to wszystko budę poszerzam . i nieraz się zastanawiam czy to ma sens .ale jak zacząłem to chyba trzeba zakończyć robotę 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
ma ja tak zrobiłem co prawda wszystko jdm, ale moim priorytetem było zdrowe nadwozie które sobie zrobiłemBurat już Ci napisał. Kupić wersję turbo, wszystkie graty bez karoserii, czyli silnik z całym osprzętem, wydech, skrzynię biegów, tylny dyfer, wał, półosie, hamulce, zawieszenie, elementy karoserii (maska), wiązkę elektryczną i potem wsadzić to do Twojej karoserii.

-
Hubert Żukowski
- 2 gwiazdki