COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........

Ale to właśnie jest link do obrazka.
A gdyby komuś nie działało: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2 ... iginal.jpg
Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, o 16:52 przez citan, łącznie zmieniany 4 razy.
citan, zwykłego urla do strony zawierającej obrazek nie wkleisz w tagach obrazka
zmień z img na url, lub zmien samego linka, na bezpośredniego do obrazka 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Wydawało mi się, że wkleiłem właśnie link do fotki, ale teraz podstawia w ogóle jakieś cuda. A takie fajnie, śmieszne było.eMTi pisze: citan, zwykłego urla do strony zawierającej obrazek nie wkleisz w tagach obrazka zmień z img na url, lub zmien samego linka, na bezpośredniego do obrazka

Stare, ale...
Wraca zięć ze szpitala z odwiedzin u ciężko chorej teściowej, zły jak wszyscy diabli - mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca.
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kurwa radził przygotować się na najgorsze!!!
Wraca zięć ze szpitala z odwiedzin u ciężko chorej teściowej, zły jak wszyscy diabli - mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca.
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kurwa radził przygotować się na najgorsze!!!

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Co robią nie subaru w górnym banerze?????
Jakieś nowe porządki
Najbardziej rozwaliło mnie tico

Jakieś nowe porządki

Najbardziej rozwaliło mnie tico

"OLD SUBARU NEVER DIE"
marat, na serio nie wiesz? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wiem wiem
ale dlaczego tak dużo daewoo
Ps
Napisałem bo myślałem że ktoś jeszcze się wkręci ale widać, że każdy wie o co lata
ale dlaczego tak dużo daewoo
Ps
Napisałem bo myślałem że ktoś jeszcze się wkręci ale widać, że każdy wie o co lata
"OLD SUBARU NEVER DIE"
tak myślałem, myślałem i uznałem, że tu pasuje najlepiej. w senie "albo i nie".
GM zaliczył wpadkę dekady. taką, że głównodowodząca miała dziś przesłuchanie w kongresie (w USA). chodzi o dość poważną w konsekwencjach usterkę w stacyjkach. na tyle poważną, że została uznana za przyczynę kilku(nastu) zgonów. aż się wierzyć nie chce, ale chodzi o to, że kluczyk mógł sam obrócić się w stacyjce w czasie jazdy.
co gorsza, jeśli obrócił się do pozycji "off", to - co oczywiste - wyłączał silnik, ale też... czujniki poduszek powietrznych.
a teraz coś nie śmiesznego (i to jest powód całej afery): podobno GM wiedziało o problemie od wczesnych lat 2000 i... zlało problem. akcję naprawczą (recall) zarządzili po... 6 zgonach. sądząc po tym, co się dzieje w hamerykańskich newsach, to GM czeka niezłe trzęsienie ziemi.
http://www.gm.com/ignition-switch-recall.html
GM zaliczył wpadkę dekady. taką, że głównodowodząca miała dziś przesłuchanie w kongresie (w USA). chodzi o dość poważną w konsekwencjach usterkę w stacyjkach. na tyle poważną, że została uznana za przyczynę kilku(nastu) zgonów. aż się wierzyć nie chce, ale chodzi o to, że kluczyk mógł sam obrócić się w stacyjce w czasie jazdy.

co gorsza, jeśli obrócił się do pozycji "off", to - co oczywiste - wyłączał silnik, ale też... czujniki poduszek powietrznych.

a teraz coś nie śmiesznego (i to jest powód całej afery): podobno GM wiedziało o problemie od wczesnych lat 2000 i... zlało problem. akcję naprawczą (recall) zarządzili po... 6 zgonach. sądząc po tym, co się dzieje w hamerykańskich newsach, to GM czeka niezłe trzęsienie ziemi.
http://www.gm.com/ignition-switch-recall.html
ten news trochę ma, ale ciekawe, czy z taką samą stanowczością do tego podejdą, jak do próby podcięcia skrzydeł toyocie..
o ile pamiętam, w przypadku "pedału Toyota" nie stwierdzono bezpośrednio spowodowanych zgonów. poza tym mamy takie dodatkowe smaczki jak sugestie, że firma wiedziała o problemie i fakt, że nie dalej jak w 2009 amerykanie musieli zrobić narodową ściepe coby GM mógł humanitarnie zbankrutować.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
burat, 2 ujęcia grube, ja nie widziajet
No i zabrakło też kubicy w C4 z zeszłego roku. idealnie by się wpasowało

Kiedy byłem młodszy nienawidziłem chodzić na śluby. Wydawało mi się, że wszystkie ciotki i podstarzałe krewne przychodzą do mnie, trącają mnie w żebra, mówiąc "Teraz twoja kolej". Brrr! Przestały, kiedy zacząłem robić im to samo na pogrzebach...
- Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.
Przy następnej wizycie pacjent prosi:
- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie...
Wychodzi TIR-ówka z samochodu i na pożegnianie mówi do kierowcy : ...BĄDŹ ZDRÓW!
Stoja dwie krowy w rzezni, nagle jedna zagaja:
-Czesc jestem Mucka, a Ty?
-Krasula.
-Pierwszy raz tutaj?
-Nie, kurwa, drugi...
Dziadku, dziadku, a kiedy pierwszy raz się kochałeś?
- Na wojnie, wnusiu..
- A jak, a z kim?
- Jak to z kim... Na wojnie się nie wybiera...
Idzie pogrzeb. Do mężczyzny idącego za trumną podchodzi znajomy:
- Żona??
- Nie, teściowa
- Też pięknie
- Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.
Przy następnej wizycie pacjent prosi:
- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie...
Wychodzi TIR-ówka z samochodu i na pożegnianie mówi do kierowcy : ...BĄDŹ ZDRÓW!
Stoja dwie krowy w rzezni, nagle jedna zagaja:
-Czesc jestem Mucka, a Ty?
-Krasula.
-Pierwszy raz tutaj?
-Nie, kurwa, drugi...
Dziadku, dziadku, a kiedy pierwszy raz się kochałeś?
- Na wojnie, wnusiu..
- A jak, a z kim?
- Jak to z kim... Na wojnie się nie wybiera...
Idzie pogrzeb. Do mężczyzny idącego za trumną podchodzi znajomy:
- Żona??
- Nie, teściowa
- Też pięknie
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ahahahhaha.. ciekawe, kiedy na forum tak będziemy części ogłaszać